Merhaba az önce anlamadığım bir şekilde 850'li bir numaradan görseldeki gibi bir SMS geldi. Binance ile daha önce hiç işim olmadı sadece bayağı zaman önce tempmail ile bir hesap açmayı denemiştim onda da zaten mail geçerli değil deyip hesap açmamıştı. Bende ne olur ne olmaz diye zorlamayıp kapattım. Neden böyle bir mesaj geldi anlamadım. Forumda en uygun başlık olarak bunu buldum konu için kusura bakmayın.
Detaylar
Kim cevapladı?Kobra Ahmet Çakar
Uzman
Dolandırıcıdır diye düşünüyorum. Olmasa bile anlattıklarınıza göre önemli bir şey değildir.
Dolandırıcıdır diye düşünüyorum. Olmasa bile anlattıklarınıza göre önemli bir şey değildir.
Hocam sizce Binance kendi sitesinden kontrol etsem mi? Numarayı engellemeyi düşünüyorum.
Kobra Ahmet Çakar
Uzman
Kontrol edin ne olur ne olmaz. Durumlar ters ise engelleyin. Linke yanlışlıkla falan basmayın sakın, tekine benzemiyor.
Übüyük ihtimal dolandırıcılar az önce benzer bir aktivasyon mesajı ırtemtarmak diye birinden geldi.
Hocam Binance sitesine giremiyorum ne telefondan ne bilgisayardan.
Aynı SMS farklı biri. Emin oldum dolandirici olduguna.
Kontrol edin ne olur ne olmaz. Durumlar ters ise engelleyin. Linke yanlışlıkla falan basmayın sakın, tekine benzemiyor.
Dosya Ekleri
erdym
Üstün
Übüyük ihtimal dolandırıcılar az önce benzer bir aktivasyon mesajı ırtemtarmak diye birinden geldi.
Linkteki tuşlar çalışmıyor link adı Binance'dan alakasız dolandırıcı yani. Rastgele hesap girersende yalandan hesabını çalana kadar seni bekleme ekranında bekletiyor.
Dosya Ekleri
bymfw4
Uzman
Bilinen bir dolandırıcılık.