7799

Becerikli
Merhaba,

Yanlışlıkla Binance TR hesabıma para yükledim ve şimdi bu miktarı Binance Global (Binance.com) hesabıma aktarmak istiyorum.
Bu sürecin nasıl işlediğini ve hangi adımları izlemem gerektiğini açıklar mısınız?

Özellikle aşağıdaki konularda rehberlik edebilirseniz memnun olurum:

• Hangi transfer türlerini kullanmalıyım? (Withdraw, Deposit, vs. hangi terimler kullanılıyor?)
  • İşlemleri hangi arayüzde/bölümde gerçekleştirebilirim?
  • Dikkat etmem gereken önemli noktalar nelerdir?
Amacım bir ürün almaktı. Uygulamaya QR kodunu tanıttıgımda direkt yönlendirilmiyor. Amacım sanal numara almaktı.
Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan adım adım açıklamalar bekliyorum. Teşekkürler!

Binance TR uygulamasından cüzdan sekmesine gelip oradan transfer butonundan Binance TR üzerindeki göndermek istediğiniz bakiyeyi ve cinsini seçerek Binance global uygulamasına aktarabilirsiniz.
IMG_9328.webp

Binance Global ve TR’de iki taraf içinde kimlik doğrulaması yapmanız gerekiyor evet. Kimlik doğrulamasınu tamamlamamış olabilirsiniz. İki taraftaki hesabınızda da bunu kontrol et hocam.

Son düzenleme:
Binance TR uygulamasından cüzdan sekmesine gelip oradan transfer butonundan Binance TR üzerindeki göndermek istediğiniz bakiyeyi ve cinsini seçerek Binance global uygulamasına aktarabilirsiniz.
Eki Görüntüle 92742
Transfer kısmına geldiğimde ''KİMLİK DOĞRULAMASI GEREKMEKTEDİR'' Binance TR hesabınızdan Binance hesabınıza transfer yapabilmekiçin kimlik doğrulamasını tamamlamanız gerekmektedir gibi bir hata veriyor. Kimliğimi de diğerinde onayladığım için bunda kabul etmiyor. Aklım karıştı.

Kimlik Doğrulaması Başarısız
Değerli Kullanıcımız, Kimlik doğrulamanız başarısız oldu. Sebep: Eksik veya yanlış bilgi, lütfen yeniden başvurun Lütfen kimlik doğrulamanızın başarısız olma sebebini dikkate alarak tekrar deneyin ya da müşteri desteği ile iletişime geçin.
Bu işlemi siz gerçekleştirmediyseniz, lütfen şifrenizi değiştirin ve hemen bizimle iletişime geçin! https://www.trbinance.com/chat

Kimlik DoğrulamaZaten doğrulanmış bir hesabınız olduğunu gördük. Lütfen hizmetlerimize erişmek için bu hesabınızı kullanın.

Dosya Ekleri

• chrome_mgzMT9oSEg.webp
    chrome_mgzMT9oSEg.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleyen: Moderatör:
Transfer kısmına geldiğimde ''KİMLİK DOĞRULAMASI GEREKMEKTEDİR'' Binance TR hesabınızdan Binance hesabınıza transfer yapabilmekiçin kimlik doğrulamasını tamamlamanız gerekmektedir gibi bir hata veriyor. Kimliğimi de diğerinde onayladığım için bunda kabul etmiyor. Aklım karıştı.

Kimlik Doğrulaması Başarısız
Değerli Kullanıcımız, Kimlik doğrulamanız başarısız oldu. Sebep: Eksik veya yanlış bilgi, lütfen yeniden başvurun Lütfen kimlik doğrulamanızın başarısız olma sebebini dikkate alarak tekrar deneyin ya da müşteri desteği ile iletişime geçin.
Bu işlemi siz gerçekleştirmediyseniz, lütfen şifrenizi değiştirin ve hemen bizimle iletişime geçin! https://www.trbinance.com/chat

Kimlik DoğrulamaZaten doğrulanmış bir hesabınız olduğunu gördük. Lütfen hizmetlerimize erişmek için bu hesabınızı kullanın.
İki taraftada da kimlik doğrulama eksiksiz yapılmış mı? Hesap detaylarından kontrolünü sağlayın hocam.

Webten veya telefon uygulaması üzerinden de deneyin. Ama bu işlem için çok spam yapmayın zira hesabınızın askıya alınması söz konusu olabilir.
Sürekli 5 dakika hatası veriyor. Telefon, browser iki uygulamada da denedim. TR yaptım aynı işlemleri sorun olmadı. Global sıkıntı çıkarıyor, anlam veremedim.

Sürekli 5 dakika hatası veriyor. Telefon, browser iki uygulamada da denedim. TR yaptım aynı işlemleri sorun olmadı. Global sıkıntı çıkarıyor, anlam veremedim.
Mail adresinize gelen bir dogrulama kodu vb. var mı diye kontrol etmeyi deneyin hocam. Eger yapabiliyorsanız global hesap bilgilerinizden kimlik doğrulamayi iptal edip yeni bir üyelik girişi yapabilirsiniz.

Bu adımları tekrarlayıp deneyin.

Mail adresinize gelen bir dogrulama kodu vb. var mı diye kontrol etmeyi deneyin hocam. Eger yapabiliyorsanız global hesap bilgilerinizden kimlik doğrulamayi iptal edip yeni bir üyelik girişi yapabilirsiniz.
Abi, ne saçma sistemler bunlar!
Şurada yabancı güvenli bir yerden sanal numara alacaktım, çok basit iş değil mi?

Bu adımları tekrarlayıp deneyin.
Tam da videodaki gibi her şeyi düzgün yapıyorum.

Şurada yabancı güvenli bir yerden sanal numara alacaktım, çok basit iş değil mi?

Binance için evet haklısın derim, ama binance yerine Mexc kullanarak daha hızlı onay sürecinden geçiyorsun. Binance TR den Witdraw olarak Mexc ye de para aktara bilirsin. Aklında bulunsun. 🫡

Bu arada Binance TR hesabınız ile Global'e giriş yapmayı denemiyorsun değil mi? Global için aynı mail adresiniz ile yeni bir hesap açmanız gerekiyor bunu da belirteyimde.

Son düzenleme: