Binanızda Tüm İnternet sağlayıcılarının Altyapısı mevcut olsa hangi sağlayıcıyı seçerdiniz?

• Türk Telekom 1.450 TL

Oy: 1 2,8%
  • Turkcell Superonline 800 TL

Oy: 8 22,2%
  • Türksat Kablonet 899 TL

Oy: 3 8,3%
  • TürkNet 949,90 TL

Oy: 23 63,9%
  • Vodafone Net 1.149 TL

Oy: 0 0,0%
  • Atlantisnet Gigapon 'Bölgeye göre değişiyor,

Oy: 1 2,8%
  • FibimNET

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    36
Turkcell kendi altyapısında müşteri memnuniyetine çok önem veriyor, haliyle ucuz. Şaşırmanıza şaşırdım, genelde ev internetlerini ucuz yapıp telefon hatlarında fiyatları artırıyorlar çünkü, bu yıllardır böyle.

Aslında Turkcell telefon kısmında da iyi 60GB + kampanyalara 580TL ödüyorum.

Bence 1000'lik daha mantıklıymış hocam TV+ aradaki farkı kapatabilecek bir seçenek değil bence çok fazla alternatifi var.
Ben ailemle yaşadığım için Tv+ paketi seçtim, çünkü Tv+ içinde bir sürü film ve dizi var, ayrıca televizyon kanallarını da çok izliyoruz ailecek. O yüzden mantıklı geldi. Ama eğer tek yaşasam ve televizyon izlemeyen biri olsam kesinlikle 1000 seçerdim.

Aslında Turkcell telefon kısmında da iyi 60GB + kampanyalara 580TL ödüyorum.
Dönem dönem çıkan kampanyaları takip etmek önemli Turkcell tarafında. Ben 40 GB pakete 440 TL ödüyorum.

Turknet'ten devam.

DNS değiştiremeyeceğim ve iki günde bir bağlantı kopukluğu yaşatacak hiçbir internet servis sağlayıcısını önermiyorum. Kendim kullandım, çok üzüldüm.

Telekom'dan pek bir şikayetim yok ama TurkNet'e bir sempatim var anlamsız.
Evet, benim de aynı şekilde 1000'lik TTNET kullanıyorum fakat binaya gigafiber geldi; heyecanla aktif olmasını bekliyorum.

Gecmisre beni mutlu eden tek ınterner Türksat kablonetti fakat Superonline denemeyi cok isterdim. Kablonet ayrica TT gibi hiç olmadik yerde zirt pirt kopmuyor.

Bende Superonline'ı merak ediyorum.