meraklıadam 8
Gelişen
Para da sıkıntısı olmasaydı Atlantis net çünkü 10.000 mbps paketi var.
Turkcell kendi altyapısında müşteri memnuniyetine çok önem veriyor, haliyle ucuz. Şaşırmanıza şaşırdım, genelde ev internetlerini ucuz yapıp telefon hatlarında fiyatları artırıyorlar çünkü, bu yıllardır böyle.
Ben ailemle yaşadığım için Tv+ paketi seçtim, çünkü Tv+ içinde bir sürü film ve dizi var, ayrıca televizyon kanallarını da çok izliyoruz ailecek. O yüzden mantıklı geldi. Ama eğer tek yaşasam ve televizyon izlemeyen biri olsam kesinlikle 1000 seçerdim.Bence 1000'lik daha mantıklıymış hocam TV+ aradaki farkı kapatabilecek bir seçenek değil bence çok fazla alternatifi var.
Dönem dönem çıkan kampanyaları takip etmek önemli Turkcell tarafında. Ben 40 GB pakete 440 TL ödüyorum.Aslında Turkcell telefon kısmında da iyi 60GB + kampanyalara 580TL ödüyorum.
Evet, benim de aynı şekilde 1000'lik TTNET kullanıyorum fakat binaya gigafiber geldi; heyecanla aktif olmasını bekliyorum.Telekom'dan pek bir şikayetim yok ama TurkNet'e bir sempatim var anlamsız.
Gecmisre beni mutlu eden tek ınterner Türksat kablonetti fakat Superonline denemeyi cok isterdim. Kablonet ayrica TT gibi hiç olmadik yerde zirt pirt kopmuyor.
Telekom'dan taahhüt bittikten sonra şikayetiniz olabilir, benim yazdığım konuya bakabilirsinizTelekom'dan pek bir şikayetim yok ama TurkNet'e bir sempatim var anlamsız.