İnceleme Bing, Google'dan Daha İyi!

Korsan film sitesi arattığımda göstermeyince bitti benim için film izleyeceğim Prime'da yok Netflix'te yok googlea girip açtım.

Ben Google kullanıyorum ihtiyar.

Açıkçası normal bir arama yapacaksam Google, bilimsel bir araştırma yapacaksam Bing kullanıyorum. Çünkü Google çöplük gibi yalan-gerçek her şeyi gösteriyor. Bing daha doğru sonuçlar buluyor. Bing hızlandırılırsa ve veri tabanı genişletilirse Google yerine kullanılabilir. Şimdilik ikisi birlikte kullanılacak. İllaki 1 arama motoru kullanmak zorunda değiliz.

Google'nin olayı tasarım bence. Başka bir tarayıcıya baktığımda gözlerimi yoruyor nedenss.

Üzgünüm ama ben senin gibi sadece bilimsel makaleler araştırmıyorum, Quora kötü olsa da Reddit işimi görüyor. Önemli olan tasarımdır, ekranımın her pikselini doldurması değil. Bir de sanki çok nesnel bir şeymiş gibi yazmışsınız, ilk cümle çok iddialı bana göre.
Forumda hala Google kullananları görüyorum. Evet, benim işim değil -biliyorum- ama neden abi yani neden?

Ben bayadır Bing kullanıyorum. Görsel arama hariç Google'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. İstediğimi veriyor, uğraştırmıyor. Görsel araması berbat ama.

Korsan film sitesi arattığımda göstermeyince bitti benim için film izleyeceğim Prime'da yok Netflix'te yok googlea girip açtım.
Google da sonuçları sansürlüyor. Bu iş için en iyi arama motoru yandex gibi görünüyor.

Başlıktan sonra Bing denedim fakat beklediğim sonuçların hiçbirini göstermedi İstemeye istemeye geri döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…