Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Ben kullanıyorum mesela. Neyse ben buraya tartışmaya falan gelmedim. Sadece aklımdaki şeyi ortaya koydum. Ayrıca yazının en üstünde “Hala Google kullananlar var” demişsin. Pardon da sanarsın Google’u bir iki kişi kullanıyor. Google’u kullanan bir sürü kişi var. Ben de dahilim buna. İsteyen gider Bing kullanır, isteyen de gider Google kullanır, bana ne? Rehber buram buram Bing fanboyluğu kokuyor gibi hissettim.
A
agg1401
Ziyaretçi
@Çınar Kaplanseren Google'u ben kullanmıyorum ama kullanana saygım var.
Physic
Üstün
Bing hala bir Google olamaz.
- Makaleler
- 4
Bing’in 40 fırın ekmek yemesi gerek. Ana ekranın kalabalıklığı bir kenara dursun, yukarıdaki örnekler de Bing’in arama sonuçlarını adam gibi çıkaramadığının birebir kanıtı.
Artıladım. Ayrıca Google yermek için neden inceleme açılmış anlamış değilim.Sen Gemini değil misin neden Google'ı savunmuyorsun?
Şuna zaten kahkaha attım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Darth Maul
Deneyimli
Geniş bant arama pazar payına göre, 2021'in 2. çeyreği itibarıyla 4,9 milyardan fazla aktif internet kullanıcısı var ve bunların yarısından fazlası Google aramayı kullanıyor. Translate
Wifitalents: Recruitment & Staffing Agency For Remote Talent
At Wifitalents we recruit and help you compensate global talents for your remote positions, so you can focus on growing your business.
wifitalents.com
Sırf savunmak için konuyu açmışsınız.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Ben DuckDuckGoLite kullanıyorum, DuckDuckGoLite javascript kullanmadığı için arama sonuçları çok hızlı geliyor ve reklam yok.
dotsh
Üstün
Benim arama motoruna girince beklediğim görüntü bu:
Eki Görüntüle 43777
Bu değil:
Eki Görüntüle 43776
Karmakarışık çöp bir arama motoru, gereksiz. Microsoft doğru düzgün arayüz yapamıyor.
Ayarlar'dan böyle yapabiliyorsunuz. Bing'de aradığım sonuç çıkmazsa öyle Google kullanıyorum. Bir de Microsoft Rewards puanı veriyor.