Üniversiteler Apple'ın üzerine inşa ediliyor demedim. Mac laboratuvarları öğrencilerin kullanımı için kurulur üniversitelerde. Adına da Mac laboratuvarı derler. Öyle fakir fakir "bilgisayar laboratuvarı" kurduk demezler.
Üniversiteler Apple'ın üzerine inşa ediliyor demedim. Mac laboratuvarları öğrencilerin kullanımı için kurulur üniversitelerde. Adına da Mac laboratuvarı derler. Öyle fakir fakir "bilgisayar laboratuvarı" kurduk demezler.
Tek sebebi bu değil. Ben web sitelerimi indexlesin diye Bing'e ek masaj yapıyordum buna rağmen beğenmiyordu Bing hazretleri. İnsanların geneli de Bing'de istedikleri içeriğe de ulaşamadılar, Bing dayatmasından da rahatsız oldular. Şimdi de illa Edge kullandırma çabaları var.
Ben biraz minimalistim, her ne kadar kapatılsa da, o özelliğin orada olması hoşuma gitmiyor. Ha, varsayılan kapalı gelse, isteyen açsa bir nebze daha tercih edilesi olur benim açımdan ama bu haliyle Google varken zor. Rekabet edememesinin alışkanlıktan olduğu söyleniyor bir açıdan doğru, o da benim bahsettiğim sadelik konusu bence. Ama tabi işin uzmanı onlar, koyuyorlar ki bir bildikleri var.