Anca Google arama motoru paralı olsun Bing'in pazar payı öyle aşırı yükselişe geçer. Tabii böyle bir senaryoda Yandex ve Brave gibi arama motorları da popülerleşebilir.
Aslında Google ve Yandex dışında Türkiye'ye yatırım yapan arama motoru yok doğru düzgün.

Apple ne yapsın devlet dairelerinde? Apple çok daha iyi yerlerde tercih ediliyor. Holdinglerde, üniversitelerde, sinema, tasarım sektörlerinde, yazılım ve oyun şirketlerinde...
İstediğin yönden anlıyorsun dediğin yerlerde Windows’ta kullanılıyor.

Anca Google arama motoru paralı olsun Bing'in pazar payı öyle aşırı yükselişe geçer. Tabii böyle bir senaryoda Yandex ve Brave gibi arama motorları da popülerleşebilir.
Aslında Google ve Yandex dışında Türkiye'ye yatırım yapan arama motoru yok doğru düzgün.
Şansları hiç yok ikisinin.

Gerçi Trump gibi birinin yönetiminde Yandexte tutabilir.

İstediğin yönden anlıyorsun dediğin yerlerde Windows'ta kullanılıyor.

Şansları hiç yok ikisinin.

Gerçi Trump gibi birinin yönetiminde Yandex'te tutabilir.

Yandex ve Brave arama motorlari Google ve Bing'e göre aşırı az sansürlü arama motorları ana olarak kullanilmasada korsan film dizi şeyler için insanlar sık sık kullanıyor. Evet Bing'e gore şansları çok cok az olurdu bu senaryo olsaydı.

Çünkü Microsoft dünyanın en vizyonsuz şirketi. Boş boş işlere yatırım yapıyorlar. Google gibi bir rakip varken Bing işine girilir mi mesela? Microsoft girer. Çünkü akılsız. Tüm girdikleri işlerden de yavaş yavaş çekiliyorlar. İçine girdikleri her sektörü kurutup hiç ediyorlar. Microsoft, çağdaş teknoloji dünyasının yüz karasıdır. Bu yüzyıla hiç yakışmayan bir şirkettir.
Ne alaka pazar payı azda olsa artıyor Bing'in Çin'de de en çok kullanılan 2. Arama motoru.

Üniversitelerde Mac labları peşinde koşulduğunu da böyle öğreniyorum :d
Bu konuda bilgisizsin de ondan. Ben bizzat bu sektörün içindeyim.

Ne alaka pazar payı azda olsa artıyor Bing'in Çin'de de en çok kullanılan 2. Arama motoru.
Çinlilerden ne hayır geldi şu ana kadar da Bing kullandılar diye Bing kaliteli mi oluyor? Adamlar her işte garip zaten.

Bu konuda bilgisizsin de ondan. Ben bizzat bu sektörün içindeyim.

Hmmm peki bütün üniversitelerin yazılım üzerine kurulduğunu düşünüyorsun. Derin sektörde başarılar

Çinlilerden ne hayır geldi şu ana kadar da Bing kullandılar diye Bing kaliteli mi oluyor? Adamlar her işte garip zaten.
Kullandığım GPT O1 ve gelecekteki verimlilik, barut, kâğıt, kâğıt para, ilk roketler.

Deep s özelliği güzel çalışmıyor buradan da kaybettiler. Microsoft'un tek şansı bu konuda artık GPT veya Copilot'un çok kullanılışı. Neden rekabet edemiyorlar?

Ki bana artık GPT mutlak araç gibi geliyor. Herkes GPT'yi kullandı ve özelleştirdi kolay kolay son kullanıcı Gemini'yi niye kullansın ki?

Ben geçen sene belli bir süre kullanmıştım, arama sonuçları berbattı.