Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Her şey autoda zaten, manuel voltaj değeri de girmediysen sorun yok.
chewdra
Başarılı
Bak şimdi canını hiç sıkmıyorsun daha bu konuya, biosunu fabrika ayarlarına alıp devam ediyosun işine gücüne, yapmadığın OC işlemini bu kadar takma kafana artık, sana yazık bize yazık.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 4
MSI Center'daki performans ayarları değil mi işte bunlar. Geçen konuda belirttim zaten, center uygulamasından sadece ekran kartına overclock yapabilirsin. O da belirli bir belirli bir mhz'de sınırlandırıldığı için hiçbir zarar vermen mümkün değil. Hatta center'daki oc ayarını açmanı tavsiye ederim. Çekirdek olarak +100mhz ram olarak +500mhz ile sınırlıydı sanırım. Öyle ise fulle gitsin, performans artar hiç yoktan.
İşlemci Overclock sadece BIOS'tan yapılır, ellemediysen problem yok. Ellediysen ayarları default'a çekeceksin, bu kadar.
Emir, hayır lütfen. Dostum lütfen OC yap falan deme şu an. Lütfen. Lütfen.MSI Center'daki performans ayarları değil mi işte bunlar. Geçen konuda belirttim zaten, center uygulamasından sadece ekran kartına overclock yapabilirsin. O da belirli bir belirli bir mhz'de sınırlandırıldığı için hiçbir zarar vermen mümkün değil. Hatta center'daki oc ayarını açmanı tavsiye ederim. Çekirdek olarak +100mhz ram olarak +500mhz ile sınırlıydı sanırım. Öyle ise fulle gitsin, performans artar hiç yoktan.
İşlemci Overclock sadece BIOS'tan yapılır, ellemediysen problem yok. Ellediysen ayarları default'a çekeceksin, bu kadar.
MSI Center'daki performans ayarları değil mi işte bunlar. Geçen konuda belirttim zaten, Center uygulamasından sadece ekran kartına overclock yapabilirsin. O da belirli bir belirli bir MHz'de sınırlandırıldığı için hiçbir zarar vermen mümkün değil. Hatta Center'daki OC ayarını açmanı tavsiye ederim. Çekirdek olarak +100MHz RAM olarak +500MHz ile sınırlıydı sanırım. Öyle ise Full'e gitsin, performans artar hiç yoktan.
İşlemci overclock sadece BIOS'tan yapılır, ellemediysen problem yok. Ellediysen ayarları Default'a çekeceksin, bu kadar.
Yalniz benimki laptop, degil olmuyor.
@chewdra fabrika ayarina al derken, şu an fabrika ayarlarinda degil mi?
chewdra
Başarılı
İçimden bir ses senin garanti ile işin de yok sadece bozulacak korkusuyla bu kadar telaş yaptığını söylüyor. Lütfen garantiye işim düştü de bu kadar telaş yaptım de.
Son düzenleyen: Moderatör:
İçimden bir ses senin garanti ile işin de yok sadece bozulacak korkusuyla bu kadar telaş yaptığını söylüyor. Lütfen garantiye işim düştü de bu kadar telaş yaptım de.
Şu an isim yok gibi garantiyle ama bir şey olursa yollayacağım.
chewdra
Başarılı
Şu an isim yok gibi garantiyle ama bir şey olursa yollayacağım.
Nerede yaşıyorsun? Türkiye'de değilsin sanırım.
Son düzenleyen: Moderatör:
chewdra
Başarılı
Sen bir ara zorbalık görüyorum dedin sanırım, o konuyu çözdün mü?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.