SunseTTime
Uzman
Eskileri silip yenilerini kurmuş. Bir sorun yok.Hata demedim zaten. Yüklendimi yoksa kaldırdımı. Net bir cevap için öğrenmek istedim.
Eskileri silip yenilerini kurmuş. Bir sorun yok.Hata demedim zaten. Yüklendimi yoksa kaldırdımı. Net bir cevap için öğrenmek istedim.
Senin gibi hassas kalpler için daha da zor.Bu DDR5 platforumuna hiç adapte olamadım. Detay yok kafasına göre ilerliyor her şey. Ne stabil ne sorunu ne güncellemesi hiç derdi bitmez.
Kendin de söylüyorsun işte...Acayip trol takılıyon. Ne yaptım benim derdim bambaşka samanlıkta iğne değil kıl arıyorum.
Merhaba,
ASUS TUF X870e-Plus Wi-Fi 7 anakart kullanıyorum. BIOS güncel. Ayrıca anakartın sitesinde Firmware diye bir bölüm vardı, oradan indirip yükledim. Birkaç defa uygulamayı tekrar tekrar açtım; tepki vermeyince. Daha sonra kuruldu ancak şu şekilde bir uyarı geldi: “remove and Update success.”
Şimdi tam olarak anlayamadım; bu işlem kaldırdı mı yoksa yükledi mi? Firmware sürümünü nasıl öğrenebilirim?
Aynı anakartı kullanıyorum sitede Firmware diye geçen şey BIOS değil, anakart içindeki diğer bileşenlere ait donanım yazılımları. Genelde USB kontrolcü Wi-Fi kontrolcüsünün yazılımını paylaşıyorlar o başlıkta.
BIOS güncellemek için BIOS başlığı altındaki dosyayı indiriyorsun. İçindeki biosrenamer aracına tıkla, bu indirdiğin BIOS dosyasının ismini değiştiriyor. İsmi değiştirilmiş dosyayı herhangi bir flash belleğe at. PC'yi yeniden başlat BIOS'a gir. Advanced sekmesinde BIOS flashback menüsüne girip USB'deki dosyayı yükle.