Çözüldü BIOS güncellemesi esnasında bilgisayarın kapanıp açılması normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sistem

Becerikli
Ben bir şey merak ettim. Tam bir bilgim yok: BIOS güncellerken PC bir anda kapandı ve açıldı, sonrasında güncellendi. Bu olay normal mi? Başka videolarda görmedim, kimse bilgi vermedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet normal ASUS Prime H610M-D D4 anakarttada BIOS güncelleme yaptığım da kendi kendine reset atmıştı normal bu durum. Sürüm kontrol ettiğinde güncellenmiş ise sorun yok demektir.
Şu an bir sorunum yok acılışta veya başka bir şeyde.

Bir sorun yok o zaman, içinizde kaldıysa BIOS'a girip yüklediğiniz sürüm yüklenmiş mi kontrol edebilirsiniz. Ama cihazınızda herhangi bir sorun olmadığı için güncelleme de sorun yok.

Evet normal ASUS Prime H610M-D D4 anakarttada BIOS güncelleme yaptığım da kendi kendine reset atmıştı normal bu durum. Sürüm kontrol ettiğinde güncellenmiş ise sorun yok demektir.

Çözüm
kral benim a620m a var bios güncellemesi yapacağım zaman onayladığımda bi anda bios kapanıp pc normal şekilde açılıyor ve güncellenmemiş oluyor ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…