Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Evet normal ASUS Prime H610M-D D4 anakarttada BIOS güncelleme yaptığım da kendi kendine reset atmıştı normal bu durum. Sürüm kontrol ettiğinde güncellenmiş ise sorun yok demektir.
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Cihazınız düzgün çalışıyorsa sorun yoktur.
Şu an bir sorunum yok acılışta veya başka bir şeyde.
Son düzenleyen: Moderatör:
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Şu an bir sorunum yok acılışta veya başka bir şeyde.
Bir sorun yok o zaman, içinizde kaldıysa BIOS'a girip yüklediğiniz sürüm yüklenmiş mi kontrol edebilirsiniz. Ama cihazınızda herhangi bir sorun olmadığı için güncelleme de sorun yok.
Evet normal ASUS Prime H610M-D D4 anakarttada BIOS güncelleme yaptığım da kendi kendine reset atmıştı normal bu durum. Sürüm kontrol ettiğinde güncellenmiş ise sorun yok demektir.
kral benim a620m a var bios güncellemesi yapacağım zaman onayladığımda bi anda bios kapanıp pc normal şekilde açılıyor ve güncellenmemiş oluyor ne yapabilirimEvet normal ASUS Prime H610M-D D4 anakarttada BIOS güncelleme yaptığım da kendi kendine reset atmıştı normal bu durum. Sürüm kontrol ettiğinde güncellenmiş ise sorun yok demektir.
Yeni konu açabilirsen iyi olur.
Kral benim A620M a var BIOS güncellemesi yapacağım zaman onayladığımda bir anda BIOS kapanıp PC normal şekilde açılıyor ve güncellenmemiş oluyor ne yapabilirim?
Onu bilmiyorum ama kendi sitesinden mi indirdin.