Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm

Rev sürümü diye bir olay var, ona dikkat et. 1.1'dir seninki ama sen 1.2'yi kuruyorsundur. Anakart rev'ini öğrenmek için şuraya bak:

Adsız.webp
Anakartımın modeli B550 Gaming X v2. Techolay kanalındaki BIOS güncelleme adımlarını takip ederek yapmaya çalıştım ve sandığım kadarıyla bir hata yapmadım.
Burada en üstteki dosyayı indirdiniz değil mi?

Anakartımın modeli B550 Gaming X v2. Techolay kanalındaki BIOS güncelleme adımlarını takip ederek yapmaya çalıştım ve sandığım kadarıyla bir hata yapmadım.
Hocam yukarda rev surumunu nasıl öğreneceğini göstedim oradaki kodu biosu aratırken yanına yazıp o bios sürümünü kurarmısınız ?

bu rev 1.3 1.1 1.0 1.2 var hangisi olduğu belli değil nasıl öğreneceğini söyledim ama konu sahibi sallamadı xd.

Bu sayfadaki en yeni dosyayı indirdim.

Hocam yukarıda rev surumunu nasıl öğreneceğini göstedim oradaki kodu BIOS'u aratırken yanına yazıp o BIOS sürümünü kurar mısınız?

Bu rev 1.3 1.1 1.0 1.2 var hangisi olduğu belli değil nasıl öğreneceğini söyledim ama konu sahibi sallamadı xd.

Rev kodum 1.3'müş. Bir de estağfurullah sallamamazlık yapmadım biraz acemi olduğum için rev kodunu bulmam zaman aldı.

Son düzenleyen: Moderatör: