Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Rev sürümü diye bir olay var, ona dikkat et. 1.1'dir seninki ama sen 1.2'yi kuruyorsundur. Anakart rev'ini öğrenmek için şuraya bak:
- Makaleler
- 62
Anakartımın modeli B550 Gaming X v2. Techolay kanalındaki BIOS güncelleme adımlarını takip ederek yapmaya çalıştım ve sandığım kadarıyla bir hata yapmadım.
B550 GAMING X V2 (rev. 1.3) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ...
- Makaleler
- 14
Bu anakartın birden fazla Rev sürümü var. Kontrol edilmesi gerekiyor.
Hocam yukarda rev surumunu nasıl öğreneceğini göstedim oradaki kodu biosu aratırken yanına yazıp o bios sürümünü kurarmısınız ?Anakartımın modeli B550 Gaming X v2. Techolay kanalındaki BIOS güncelleme adımlarını takip ederek yapmaya çalıştım ve sandığım kadarıyla bir hata yapmadım.
bu rev 1.3 1.1 1.0 1.2 var hangisi olduğu belli değil nasıl öğreneceğini söyledim ama konu sahibi sallamadı xd.Burada en üstteki dosyayı indirdiniz değil mi?![]()
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ...www.gigabyte.com
Burada en üstteki dosyayı indirdiniz değil mi?![]()
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ...www.gigabyte.com
Bu sayfadaki en yeni dosyayı indirdim.
Hocam yukarıda rev surumunu nasıl öğreneceğini göstedim oradaki kodu BIOS'u aratırken yanına yazıp o BIOS sürümünü kurar mısınız?
Bu rev 1.3 1.1 1.0 1.2 var hangisi olduğu belli değil nasıl öğreneceğini söyledim ama konu sahibi sallamadı xd.
Rev kodum 1.3'müş. Bir de estağfurullah sallamamazlık yapmadım biraz acemi olduğum için rev kodunu bulmam zaman aldı.
Hocam lütfen konu basında yazdığım yazıyı okurmusunuz durumu.
- Makaleler
- 62
Anakartınızın rev sürümüne bakıp yazar mısınız? Birinci sayfada en üstte arkadaş nasıl öğrenebileceğinizi anlattı.
Bu sayfadaki en yeni dosyayı indirdim.
Rev kodum 1.3'müş. Bir de estağfurullah sallamamazlık yapmadım biraz acemi olduğum için rev kodunu bulmam zaman aldı.
Tamam. BIOS ismi ve 1.3 yazısı yazıp arat, kur. Olması gerek.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 62
Attığım linkteki de 1.3 için zaten. Doğru dosyayı indirmişsin. Sorun başka bir şeyden o zaman.Rev kodum 1.3'müş. Bir de estağfurullah sallamamazlık yapmadım biraz acemi olduğum için rev kodunu bulmam zaman aldı.
Tamam. BIOS ismi ve 1.3 yazısı yazıp arat, kur. Olması gerek.
Tamamdır sağ olun hocam.
Ne demek haber beklıyoruz olmaz ise hak keza usb değiş farklı bir usb den biosu yaz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-