Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Anakartınız ne? Hangi güncellemeyi yüklüyorsunuz?
- Makaleler
- 62
BIOS dosyasının adını GIGABYTE.BIN yapmayı denediniz mi?
- Makaleler
- 14
Ondan önceki BIOS sürümüne yükseltmeyi deneyin. Bir başka ihtimalle BIOS dosyası bozuk inmiş olabilir.Gigabyte A620M H rev 1.0 , F30 yüklü, ben son sürüm olan f34a yı yüklemeye çalışıyorum
BIOS dosyasının adını Gigabyte. BIN yapmayı denediniz mi?
Onu da denedim.
Ondan önceki BIOS sürümüne yükseltmeyi deneyin. Bir başka ihtimalle BIOS dosyası bozuk inmiş olabilir.
Kendi sitesinden indirdim, önceki sürümde de aynı şey bilmiyorum flashta mı bir şey var anlamadım. Flashı biçimlendirmiştim zaten.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
Eğer kimlik doğrulama hatası bir çeviri hatası ise MD5/SHA128/SHA256 gibi bir algoritmayı doğrulayamadığını söylüyor olabilir. Yani dosya hasar görüyor da olabilir. USB değiştirerek denemekte fayda var.Onuda denedim
Kendi sitesinden indirdim, önceki sürümde de aynı şey bilmiyorum flashta mı bir şey var anlamadım. Flashı biçimlendirmiştim zaten
Black_eagle 1903
Yetkin
Onu da denedim.
Kendi sitesinden indirdim, önceki sürümde de aynı şey bilmiyorum flashta mı bir şey var anlamadım. Flashı biçimlendirmiştim zaten.
GIGABYTE Q-Flash Plus ile BIOS'u güncellemek için işlemci, RAM veya ekran kartı takmanıza gerek yok. Bu özellik ile sistem açılmasa dahi BIOS güncelleyebilirsiniz. USB belleğe yeni bir BIOS dosyası indirin ve kaydedin (gigabyte.bin olarak yeniden adlandırın), ardından özel Q-Flash Plus düğmesine basın ve hazırsınız!
İşte adım adım Q-Flash Plus ile BIOS güncelleme
- Anakart 24 PIN ve işlemci 8 PIN güç kablosunu takın, PSU açık olsun.
- Güncel BIOS dosyasını indirin, ZIP'ten çıkartın ve BIOS dosya adını ve uzantısını
Gigabyte.Binolarak...
- Recep Baltaş
- bios gigabyte q-flash
- Forum: Anakart
Son düzenleyen: Moderatör: