BIOS Update invalid image hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmetpvp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    bios update
Evet, öyle olması gerekiyor. DOS sürümüyle dener misiniz? Ya da dilerseniz öncesinde ilk olarak şu komutla deneyin:

efiflash.efi H510MH.F18 /NoOemID

Olmazsa daha alt sürümlerle deneyeceğiz.

Peki yazayım. Olmazsa F17 F16 gibi sürümleri geriye giderek indireceğiz değil mi?
Yine olmazsa FreeDOS yapacağız.

Bunu soruyorum çünkü FreeDOS rehberinden sonra.

Olmazsa daha alt sürümlerle deneyeceğiz.
(Alıntılamayı yapamadım tüm cümleyi dahil ediyor hazır söylemişken cümle bitiminde enter yapınca bazen 2 satır aşağı iniyor sinir bozucu olabiliyor.)

Yazmışsınız.

Düzenleme: Shell'deyim yanlış bir şey yapmak istemediğimden telefondan girdim. Do not update ME for intel non capsule BIOS diyor. @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraf paylaşır mısınız? Bu biraz fikir verdi bana zira Gigabyte bir noktada BIOS'u Capsule yapmış. Capsule yapılmadan önceki bir sürümle deneme yapabiliriz.
Ne yapacağım şimdi gelmeni bekledim elimde telefonla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden bekliyorsunuz o kadar deneme şansınız varken?
  • F11 sürümü indirip deneyin efıshell ile.
  • Olmazsa F11 sürümü FreeDOS ile deneyin.

Anlamadım ne yapacağım bilgisayara bir şey olsun istemiyorum çıkış yaparım kilitlenir sandım.
Güç tuşu ile kapatsam sorun olur mu?

Hocam siz daha aktifseniz F11 indireceğim fakat bir sorun olduğunda yardım edemezseniz yarın yapalım.

Şimdi bakıyorumda görseller yüklenmemiş sanırım.

Anlamadım ne yapacağım bilgisayara bir şey olsun istemiyorum çıkış yaparım kilitlenir sandım.
Güç tuşu ile kapatsam sorun olur mu?
Dostum bak sabahtan beri inat ettim düzenli takip ediyorum konuyu artık. Şu an sana yardım edebilecek en yetkili kişiden destek alıyorsun saatlerce. Korkma, ben başaracağına inanıyorum.

Yani adam diyor ki sana, şimdiye kadar göstermiş olduğum yöntemin aynısı ile önceki BIOS sürümü yükle. Beni beklemene gerek yok, aynı işlemleri önceki BIOS sürümünü yüklemek için de yapabilirsin diyor. Artık öğrendin diyor. Hadi Ahmet, ben senin başardığını sorunu çözdüğünü görmeden rahat etmeyeceğim artık. Sana güveniyorum.

Ben geçenlerde güncelleme var mış diye Casper'ın sitesinden Intel Yonga seti indirdim.
Belkie etkisi olmuştur diye yazıyorum.
Ben daha BIOS'un güncel olmadığında hiç bir şey bilmediğim 1 hafta öncesinde şunu kurdum

Tamam yükleyeceğim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…