Detaylar
Kim cevapladı?- F18 sürümünü indirin ve klasöre çıkartın: H510M H (Rev. 1.0/1.1/1.5) - Destek | Anakart GIGABYTE
- Klasördeki
H510MH.F18dosyasını USB belleğe atın. - USB bellekten sistemi açın.
- EFI Shell'de şu komutu girin:
efiflash.efi H510MH.F18
Ahmetpvp
Uzman
- F18 sürümünü indirin ve klasöre çıkartın: H510M H (Rev. 1.0/1.1/1.5) - Destek | Anakart GIGABYTE
- Klasördeki
H510MH.F18dosyasını USB belleğe atın.- USB bellekten sistemi açın.
- EFI Shell'de şu komutu girin:
efiflash.efi H510MH.F18
Bir dakika başından beri amacınız beni Gigabyte BIOS'a mı geçirmekti.
Yani beklenmedik bir durum değildi ve her şey umduğunuz gibi mi gitti?
BIOS'u indirmeye başlıyorum.
Tabii ki. Bu sayede bir daha güncelleme için Casper'dan BIOS dilenmek zorunda kalmayacaksınız.Bir dakika başından beri amacınız beni Gigabyte BIOS'a mı geçirmekti.
Değil. Size sadece BIOS dosyasını USB belleğe atın dedim, siz her şeyi atmışsınız. Bakın Gigabyte'ın modifiye edilmemiş aracıyla BIOS'u yazamayız. Modifiye edilmiş Efiflash ile yazabiliriz.
PDF'i açıp okudum zaten. PDF'te bizi ilgilendiren bir şey yok. PDF, doğrudan Gigabyte anakart sahipleri için. Sizin anakart OEM Gigabyte.
Özetle modifiye edilmiş Efiflash'ı koyun.
Ahmetpvp
Uzman
Tamamdır.Değil. Size sadece BIOS dosyasını USB belleğe atın dedim, siz her şeyi atmışsınız. Bakın Gigabyte'ın modifiye edilmemiş aracıyla BIOS'u yazamayız. Modifiye edilmiş Efiflash ile yazabiliriz.
PDF'i açıp okudum zaten. PDF'te bizi ilgilendiren bir şey yok. PDF, doğrudan Gigabyte anakart sahipleri için. Sizin anakart OEM Gigabyte.
Özetle modifiye edilmiş Efiflash'ı koyun.
Son hali doğru mu?
Yani EFI klasörünü sildiğiniz için USB bellekten boot edemeyebilirsiniz...
Yukarıda yazdığım yönergelere göre zaten baştan beri güncellemek için kullandığınız USB belleğin içine sadece güncel BIOS dosyasını atacaktınız. Bu kadar basitti
Yukarıda yazdığım yönergelere göre zaten baştan beri güncellemek için kullandığınız USB belleğin içine sadece güncel BIOS dosyasını atacaktınız. Bu kadar basitti
Ahmetpvp
Uzman
Yani EFI klasörünü sildiğiniz için USB bellekten boot edemeyebilirsiniz...
Yukarıda yazdığım yönergelere göre zaten baştan beri güncellemek için kullandığınız USB belleğin içine sadece güncel BIOS dosyasını atacaktınız. Bu kadar basitti![]()
EFI silmemem gerektiğini söylediniz mi?
Bu halde olmasını mı istemiştiniz?
@Recep Baltaş, geçiyordum buradan öyle gördüm. Çok sabırlı adamsın, söylemek istedim. Kolay gelsin. Konu bütünlüğü bozulmasın diye silebilirsin mesajı.