Bu aynı anahtar olduğunu göstermez işte, siz bunu yanlış anlamışsınız. Sizde zaten bir Home anahtarı var mış, siz üstüne bir Pro almışsınız.

Hayır, şöyle oldu: Ben Windows 10 Pro kullanıyordum. O (Windows 10 Pro crack'ti, CMD'den etkinleştirmiştim) Windows 11'e geçmem gerekti. Windows 11 Pro kurdum, solda "Windows'u etkinleştir" yazıyordu, ayarlarda da "etkinleştir" diyordu. Ben de gittim, Trendyol'dan Windows 11 Pro anahtarı aldım, girdim; o aktif oldu. Sonra Windows 10'a geçmem gerekti, tekrar geçince fark ettim. W

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, şöyle oldu: Ben Windows 10 Pro kullanıyordum. O (Windows 10 Pro crack'ti, CMD'den etkinleştirmiştim) Windows 11'e geçmem gerekti. Windows 11 Pro kurdum, solda "Windows'u etkinleştir" yazıyordu, ayarlarda da "etkinleştir" diyordu. Ben de gittim, Trendyol'dan Windows 11 Pro anahtarı aldım, girdim; o aktif oldu. Sonra Windows 10'a geçmem gerekti, tekrar geçince fark ettim. W
Bilgisayar Windows 10 Pro mu geldi ki? Bunu bilmemiz lazım önce.

Hocam PC ilk başta geçen sene Windows 10 ile geldi, kuzenim bir uygulama indirip cracklemişti ama ondan sonra ben çok yeni Windows kurdum, hepsini de CMD yöntemi ile etkinleştiriyordum.
O zaman ne olmuştur bilemiyorum, belki bilgisayar bir ara 10 Home'du siz onu da CMD ile etkinleştirdiniz, bilmiyorum. Ama normal şartlarda ne olursa olsun temiz kurulumdan sonra bilgisayarlarda hiçbir şekilde KMS veya CMD anahtarı kalmaz. OEM anahtarla etkinleşmiştir yüksek ihtimalle.

O zaman ne olmuştur bilemiyorum, belki bilgisayar bir ara 10 Home'du siz onu da CMD ile etkinleştirdiniz, bilmiyorum. Ama normal şartlarda ne olursa olsun temiz kurulumdan sonra bilgisayarlarda hiçbir şekilde KMS veya CMD anahtarı kalmaz. OEM anahtarla etkinleşmiştir yüksek ihtimalle.

Yani hocam, ben de bilemedim. Hiçbir şekilde anahtar gitmiyor, ne yapabilirim? Şu an zararı olur mu ki? Windows 10 Home'a geçsem gene kalacak, yani o key Retail diye de gözüküyor. Size attım, anlamadım gerçekten.

Yani hocam, ben de bilemedim. Hiçbir şekilde anahtar gitmiyor, ne yapabilirim? Şu an zararı olur mu ki? Windows 10 Home'a geçsem gene kalacak, yani o key Retail diye de gözüküyor. Size attım, anlamadım gerçekten.
Anahtarı kaldırmak basit, ama Microsoft hesabına gömülü olduğu için geri gelecektir. Şu an durmasının bir zararı yok, formatlamışsınız zaten. Şu an Trendyol'dan aldığınız anahtar duruyordur. Merak etmeyin.

Anahtarı kaldırmak basit ama Microsoft hesabına gömülü olduğu için geri gelecektir. Şu an durmasının bir zararı yok, formatlamışsınız zaten. Şu an Trendyol'dan aldığınız anahtar duruyordur. Merak etmeyin.

Hocam ilk başta çevrim dışı girdim, yine aktifti; sonra hesabımı girdim PC'ye. Windows 11'e geçmeden, o keyi satın almadan önce Windows 10 Pro'da aktifken CS2'de 200-300 FPS alırken şimdi 150-200 FPS alıyorum, ayarlar aynı, NVIDIA aynı; onu anlamadım.