Müşteri desteğini arayıp durumu açıklayabilirsiniz ama ücret isterler mi bilemiyorum, elinizde resmi bir anahtar var mı bilmiyoruz çünkü. Sadece korsan olanları biliyoruz.

Resmî anahtarım yok, ondan eminim. Nereye yazacağım desteği?

BIOS'tan TPM temizle bir özellik var mış onu yapsam ne olur?

Son düzenleme:
Aldığım yeri atayım mı size bir?

Microsoft hesapsız girdim, yine aktifti. Windows 11 Pro'dan Home'a geçtim, yine aktifti. Windows 10 Home'da da aktifti, "Key etkinleştirildi" diyordu.

Hem Pro, hem Home ayrı ayrı aktif edilmiş.
Hangi surum kurarsan oto etkinleşir.
Bu arada keyin Retail.
Benim PC de SL, Home, Pro ve Office 19 proplus, 21 proplus aktif ettiğim için key girmesemde yerel kursamda Windows kısmı oto etkinleştiriyor.
Ofis key girip internet uzeri etkinleştir diyerek 3 sn de etkinleştiriyor.

Hem Pro, hem Home ayrı ayrı aktif edilmiş.
Hangi surum kurarsan oto etkinleşir.
Bu arada keyin Retail.
Benim PC de SL, Home, Pro ve Office 19 proplus, 21 proplus aktif ettiğim için key girmesemde yerel kursamda Windows kısmı oto etkinleştiriyor.
Ofis key girip internet uzeri etkinleştir diyerek 3 sn de etkinleştiriyor.

Hocam peki bu gitmezmi yani ve performans etkisi olur mu bir sıkıntı yaratır mı? Hocam ben anlamadım brn 2 key almıştım Trendyol'dan şu an showkey Plus'dan keyime baktığımda 2 side değil kafam çok karıştı başka bir key var ama aldığım 2 key değil.

1773490738990.webp

Bu Windows 11 Pro'dayken aldığım key değil ama ben önceden keyin gitmesi için CMD'den yyapmıştım programla falan etkinleştirdim ama şu anki Windows'umda yaopmadım hiçbir şey formatlamıştım şu anda bir etkinleştirme yapmadım farklı bir key var bilmiyorum yani bunu.

Hocam peki bu gitmezmi yani ve performans etkisi olur mu bir sıkıntı yaratır mı? Hocam ben anlamadım brn 2 key almıştım Trendyol'dan şu an showkey Plus'dan keyime baktığımda 2 side değil kafam çok karıştı başka bir key var ama aldığım 2 key değil.

1773490738990.webp

Bu Windows 11 Pro'dayken aldığım key değil ama ben önceden keyin gitmesi için CMD'den yyapmıştım programla falan etkinleştirdim ama şu anki Windows'umda yaopmadım hiçbir şey formatlamıştım şu anda bir etkinleştirme yapmadım farklı bir key var bilmiyorum yani bunu.

Hocam ne yapayım @snop02

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 233016

Hocam ne yapayım @snop02

En basit yol donanım degişikliği veya BIOS Update belki cozer, slmgr /cpky o da belki.

En basit yol donanım degişikliği veya BIOS Update belki cozer, slmgr /cpky o da belki.

Donanım dediğin sadece anakartmı BIOS Update nasıl yapabilirim ve böyle kalsa sorun olur muki yani çünkü o Windows 11 Pro için aldığım keye baktım şu an Windows 10 Pro'daki güncel sistemimdeki keyle aynı değil farklı bir key var şey yapabilir miyim Trendyol'dan yeni bir Windows 10 Pro anahtarı alsam ya da hocam şimdi ben şu an Windows 10 Pro var ya ben format atsam USB ile gene Windows 10 Pro kurarken anahtar isteme yerine https://jetlisans.com/urun/windows-...MIiJ3-v6SikwMVSmxBAh1iPxQKEAAYAiAAEgJlafD_BwE ya buradan key alıp tek seferlik keymiş ya da https://www.saglamlisans.com/urun/windows-10-pro-key-satin-al/ bunu alsam girsem olur mu? @snop02

Son düzenleme:
Donanım dediğin sadece anakartmı BIOS Update nasıl yapabilirim ve böyle kalsa sorun olur muki yani çünkü o Windows 11 Pro için aldığım keye baktım şu an Windows 10 Pro'daki güncel sistemimdeki keyle aynı değil farklı bir key var şey yapabilir miyim Trendyol'dan yeni bir Windows 10 Pro anahtarı alsam ya da hocam şimdi ben şu an Windows 10 Pro var ya ben format atsam USB ile gene Windows 10 Pro kurarken anahtar isteme yerine https://jetlisans.com/urun/windows-...MIiJ3-v6SikwMVSmxBAh1iPxQKEAAYAiAAEgJlafD_BwE ya buradan key alıp tek seferlik keymiş ya da https://www.saglamlisans.com/urun/windows-10-pro-key-satin-al/ bunu alsam girsem olur mu? @snop02
Sorun olmaz ya, kafaya takılcak durum yok sonuçta.
Etkinleştirmesi niye sıkıntı çıkarsın.
Kuşkulandıgın durum varsa temiz format kullan.

Sorun olmaz ya, kafaya takılacak durum yok sonuçta.
Etkinleştirmesi niye sıkıntı çıkarsın.
Kuşkulandıgın durum varsa temiz format kullan.

Temiz format attım zaten gitmedi sadece ben şey sordum hocam sence format atıp attığım 2 lisans yerinden hangisi iyiyse bir tane alsam Windows 10 Pro kurarken etkinleştirme anahtarına onu girsem daha sağlıklı olur mu @snop02

Hangi anahtarya bilmiyorum ondan sıkıntı yaptım şu an hangi anahtarı kullanıyorum bilmiyorumya bir şey olmazsa devam edeceğim zararı var mı @snop02

Sorun yok, bende bilmiyorum keylerimi 1 kere kullandım zaten kaydetmedim bile.
Keyini bilmiyorsan, PC'ye format attıgında key girmedin, yerel kurdun. Daha once Pro etkinlestirdin varsayalım. Tekrar Pro'da yerel ve key girmesen keyin sonu 3V66T olur. Bu Microsoft'un Pro surumunun genel dijital lisansıdır. Pro surum kurup key ve hesap girmeyen herkes bınu gorur vs.