Çözüldü BIOS'a girilemiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3035
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    bios
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

3035

Yetkin
PC açılırken çok az süre siyah ekran sonra masaüstü geliyor. BIOS pilini çıkartıp taktım. Cihazı Windows 11 yaptım ama nafile, yardım ediniz. Sürekli siyah ekranda kalıyor BIOS'a girmek istesem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Display Port mu yoksa HDMI mı kullanıyorsunuz? Bazı anakartlarda bağlantı tipine göre girilemediği ve siyah ekranda kaldığı oluyor çünkü. Farklı kablo varsa elinizde onunla bir deneyin.
Denetim Masasi>Guc secenekleri uzerinde "Hizli Baslatma" secenegi acik mi? Aciksa kapatip bir de oyle dene.
Deneyeceğim şimdi, geri dönüş yapacağım. Olmuyor.

İşe yaramadı @Yuki, anlamadım gitti, bu ne irite bir sorun? Olmuyor hiçbir şey.

Masaüstünden kısayol oluşturup shutdown /r /fw /f /t 0 ile girmeyi denemediyseniz dener misiniz? Siyah ekran sorunu değil ama BIOS'a girememe sorunu düzelecektir.

Masaüstünden kısayol oluşturup shutdown /r /fw /f /t 0 ile girmeyi denemediyseniz dener misiniz? Siyah ekran sorunu değil ama BIOS'a girememe sorunu düzelecektir.
Hocam o nasıl oluyor, bunları komut satırına mı yazacağım?

Dediğinizi yaptım, yeniden başlatıldıktan sonra siyah ekranda kaldı.
Vallahi o zaman beni aşar hocam. eğer daha sonra bir çözüm yolu daha gelirse eklerim yine ama aklınızda bulunsun yani böyle de bir yöntem var.

@3035 hocam bir yöntemi daha var, bilgisayarı açtıktan sonra shift tuşuna basılı tutarken yeniden başlatıyorsunuz, oradan sorun gidere basıp UEFI ürün yazılımına basıyorsunuz. Yine siyah ekranda kalabilir ama bir deneyin onu da isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…