PC açılırken çok az süre siyah ekran sonra masaüstü geliyor. BIOS pilini çıkartıp taktım. Cihazı Windows 11 yaptım ama nafile, yardım ediniz. Sürekli siyah ekranda kalıyor BIOS'a girmek istesem.
Display Port mu yoksa HDMI mı kullanıyorsunuz? Bazı anakartlarda bağlantı tipine göre girilemediği ve siyah ekranda kaldığı oluyor çünkü. Farklı kablo varsa elinizde onunla bir deneyin.
PC açılırken çok az süre siyah ekran sonra masaüstü geliyor. BIOS pilini çıkartıp taktım. Cihazı Windows 11 yaptım ama nafile, yardım ediniz. Sürekli siyah ekranda kalıyor BIOS'a girmek istesem.
Samsung NP300E5C modelinde laptopa sahibim. Yeni işletim sistemi kurmak istiyorum fakat BIOS'u açamıyorum. F2 ile açılması lazım fakat şu an hiçbir tuş ile açılmıyor. Tüm F tuşlarını ve del tuşunu denedim açılmıyor BIOS pilini çıkar tak yaptım olmadı yenisi ile değiştirdim olmadı farklı RAM...
Display Port mu yoksa HDMI mı kullanıyorsunuz? Bazı anakartlarda bağlantı tipine göre girilemediği ve siyah ekranda kaldığı oluyor çünkü. Farklı kablo varsa elinizde onunla bir deneyin.
Hocam Gelişmiş Başlangıç'a girin. (Windows 11'de Başlat > Ayarlar > Sistem > Kurtarma bölümüne gidin.Gelişmiş başlangıç seçeneğinin yanındaki Şimdi yeniden başlat seçeneğine tıklayın.)
Açıldıktan sonra Gelişmiş Seçenekler kısmında UEFI Donanım Yazılımı Ayarları olması gerekiyor. Oradan girebilirsiniz.