T truth Becerikli Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 753 Çözümler 3 Beğeniler 311 31 Temmuz 2025 #1 dodo61 dedi: BIOS'da Integred Graphic gibi bir şey olması gerek, Advanced ayarlarda disable yaparsanız kaldırırsınız hocam. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta böyle bir seçenek yok ise ne yapacağız?
dodo61 dedi: BIOS'da Integred Graphic gibi bir şey olması gerek, Advanced ayarlarda disable yaparsanız kaldırırsınız hocam. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta böyle bir seçenek yok ise ne yapacağız?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.080 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.775 Yer İstanbul 31 Temmuz 2025 #2 Bildiğim bütün masaüstü bilgisayarlarda böyle bir ayar var. Laptopta olmayabilir ki bu da cihazda MUX yok demektir. Artı 0 Eksi
Bildiğim bütün masaüstü bilgisayarlarda böyle bir ayar var. Laptopta olmayabilir ki bu da cihazda MUX yok demektir.
Öküz Uzman Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 767 Çözümler 1 Beğeniler 417 1 Ağustos 2025 #3 Gizli BIOS ayarlarında çıkar orada da yoksa yoktur. BIOS'tayken Sağ CTRL + Sağ Shift + Sol Alt + F2 aynı anda bas açılacak. Artı 0 Eksi
Gizli BIOS ayarlarında çıkar orada da yoksa yoktur. BIOS'tayken Sağ CTRL + Sağ Shift + Sol Alt + F2 aynı anda bas açılacak.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.080 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.775 Yer İstanbul 1 Ağustos 2025 #4 Öküz dedi: Gizli BIOS ayarlarında çıkar orada da yoksa yoktur. BIOS'tayken Sağ CTRL + Sağ Shift + Sol Alt + F2 aynı anda bas açılacak. Genişletmek için tıkla... Ben hayatımda dahili GPU kapatmayı gizleyen bir firma görmedim. Artı 0 Eksi
Öküz dedi: Gizli BIOS ayarlarında çıkar orada da yoksa yoktur. BIOS'tayken Sağ CTRL + Sağ Shift + Sol Alt + F2 aynı anda bas açılacak. Genişletmek için tıkla... Ben hayatımda dahili GPU kapatmayı gizleyen bir firma görmedim.
KS KS T truth Becerikli Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 753 Çözümler 3 Beğeniler 311 1 Ağustos 2025 #5 Recep Baltaş dedi: Bildiğim bütün masaüstü bilgisayarlarda böyle bir ayar var. Laptopta olmayabilir ki bu da cihazda MUX yok demektir. Genişletmek için tıkla... Peki ya BIOS'a girmeden yapamaz mıyız? Evet Laptop kullanıyorum. Öküz dedi: Gizli BIOS ayarlarında çıkar orada da yoksa yoktur. BIOS'tayken Sağ CTRL + Sağ Shift + Sol Alt + F2 aynı anda bas açılacak. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Ben hayatımda dahili GPU kapatmayı gizleyen bir firma görmedim. Genişletmek için tıkla... Çok sakat işler. BIOS'u kurcalamaktan korkuyorum. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bildiğim bütün masaüstü bilgisayarlarda böyle bir ayar var. Laptopta olmayabilir ki bu da cihazda MUX yok demektir. Genişletmek için tıkla... Peki ya BIOS'a girmeden yapamaz mıyız? Evet Laptop kullanıyorum. Öküz dedi: Gizli BIOS ayarlarında çıkar orada da yoksa yoktur. BIOS'tayken Sağ CTRL + Sağ Shift + Sol Alt + F2 aynı anda bas açılacak. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Ben hayatımda dahili GPU kapatmayı gizleyen bir firma görmedim. Genişletmek için tıkla... Çok sakat işler. BIOS'u kurcalamaktan korkuyorum.
Öküz Uzman Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 767 Çözümler 1 Beğeniler 417 1 Ağustos 2025 #6 Recep Baltaş dedi: Ben hayatımda dahili GPU kapatmayı gizleyen bir firma görmedim. Genişletmek için tıkla... Benim eski kasada boot ayarları gizli sekmedeydi. Utanmasalar BIOS İnformation bilgilerini falan da gizli sekmeye koyacaklar. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Ben hayatımda dahili GPU kapatmayı gizleyen bir firma görmedim. Genişletmek için tıkla... Benim eski kasada boot ayarları gizli sekmedeydi. Utanmasalar BIOS İnformation bilgilerini falan da gizli sekmeye koyacaklar.