Bu ayar BIOS'tan overclock yapmaya yarıyor. Eğer normal modu seçerseniz anakartınızın otomatik olarak sunmuş olduğu ayarları kullanırsınız ve pek bir şeyi değiştiremezsiniz. Eğer "expert" modu seçerseniz neredeyse tüm ayarlarla manuel olarak oynayabilirsiniz. Yani mesela CPU voltajı, frekansı gibi ayarlarla oynayabilirsiniz. Expert modu biraz daha tecrübeli tarafa hitap ediyor yani. Yoksa sisteme zarar verme ihtimaliniz var.
Senin bir problemin yok. Dertsiz başına dert çıkartıyorsun. Sürekli 50 ayrı kişi sana 50 defa O.C yapmadın, garantin bozulmadı, dedi. Ne istiyorsun daha anlamadım. Nasıl ikna olacaksın?
Bak güzel kardeşim, madem bu kadar korkuyorsun o zaman dokunmayıver. Seni ne zaman görsem garanti gider mi diyorsun. XMP için kaç sayfa garanti konuştunuz, ne yapacaksın expert modu? Adı üstünde: expert. Sen expert misin? Değilsin. Expert olmaya yiyor mu? Yemiyorsa kurcalama bilgisayarını, aç oyununu keyfine bak. Keyif almak için kullan su makineyi. Kafayı bozdun iyice. Kullanmak için aldın, kullan. Düşünme.
Bak güzel kardeşim, madem bu kadar korkuyorsun o zaman dokunmayıver. Seni ne zaman görsem garanti gider mi diyorsun. XMP için kaç sayfa garanti konuştunuz, ne yapacaksın expert modu? Adı üstünde: expert. Sen expert misin? Değilsin. Expert olmaya yiyor mu? Yemiyorsa kurcalama bilgisayarını, aç oyununu keyfine bak. Keyif almak için kullan su makineyi. Kafayı bozdun iyice. Kullanmak için aldın, kullan. Düşünme.
Bak güzel kardeşim, madem bu kadar korkuyorsun o zaman dokunmayıver. Seni ne zaman görsem garanti gider mi diyorsun. XMP için kaç sayfa garanti konuştunuz, ne yapacaksın expert modu? Adı üstünde: Expert. Sen expert misin? Değilsin. Expert olmaya yiyor mu? Yemiyorsa kurcalama bilgisayarını, aç oyununu keyfine bak. Keyif almak için kullan su makineyi. Kafayı bozdun iyice. Kullanmak için aldın, kullan. Düşünme.
Bir USB C çocuk bir de bu aga. Hangi torbacıyı kullanıyorsunuz merak ediyorum. Hocam ben yazacağım artık tüm markalara hepiniz ortak bildiri yayınlayın diye.
Bir USB C çocuk bir de bu aga. Hangi torbacıyı kullanıyorsunuz merak ediyorum. Hocam ben yazacağım artık tüm markalara hepiniz ortak bildiri yayınlayın diye.