Detaylar
Kim cevapladı?BIOS Modlist'ten modlanmis BIOS bulman, yoksa istek yapman lazim.
Darth AMD
Başarılı
Aynı kişiler tarafından tonlarca istek var.BIOS Modlist'ten modlanmis BIOS bulman, yoksa istek yapman lazim.
Darth AMD
Başarılı
Ben zaten öğrenmek istedim (hali hazırda olmadığı için).
Darth AMD
Başarılı
Ben bir ara ugrasmistim. Ama BIOS programlayicin yoksa ugrasma. Cunku yanlış yapip sık sık cokertiyorsun. Sonra programlayici ve baska bilgisayarla orijinali yazmak gerekiyor.
Birine yaptırsam?
Hocam size bir şey sorsam olur mu?
Benim laptop PCI-e 3.0 hattına sahipmiş biliyorsunuz laptoplarda chipsetin PCI-e sürümünü ayarlayamıyoruz. Şimdi zaten GTX 1080 darboğaz yapacak üstüne bir de yarı yarıya hız düşmesin
Kısacası PCI-e mini 3.0 mıdır yoksa 2.0 mıdır?
Birine yaptirmakta zor. Konuyu bilen birinden yaklasik 30 saatini isteyeceksin. Hatrinin geçeceği kadar yakin olman lazim yoksa kimse bu kadar zaman ayiramaz. Ustelik bu iki sarti da saglayacak kisiyi Burdur'da bulabilir misin, onu da bilemem. 
Hatirladigim kadariyla Sandy Bridge yani 2xxx islemci takinca PCIe 2.0, Iyv Bridge yani 3xxx islemci takinca PCIe 3.0 oluyordu. Su anki islemci 3xxx degil mi?
Hatirladigim kadariyla Sandy Bridge yani 2xxx islemci takinca PCIe 2.0, Iyv Bridge yani 3xxx islemci takinca PCIe 3.0 oluyordu. Su anki islemci 3xxx degil mi?
Darth AMD
Başarılı
Bilgisayarcı akrabamın bios yazan arkadaşı var da...Birine yaptirmakta zor. Konuyu bilen birinden yaklasik 30 saatini isteyeceksin. Hatrinin geçeceği kadar yakin olman lazim yoksa kimse bu kadar zaman ayiramaz. Ustelik bu iki sarti da saglayacak kisiyi Burdur'da bulabilir misin, onu da bilemem.
İşte gerisi yok ,ben de bilmiyorum.
Bir de şu şekil demiştim anakart destekli olmak zorunda değil. Chipset 2.0 da olabilir.
Ve evet işlemci 3632QM
@3613 hocam?
Son düzenleme: