Çözüldü BIOSTAR B450MHP anakartta TPM 2.0 nasıl aktifleştirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ratchet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 28
  • Etiketler Etiketler
    tpm tpm 2.0
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ratchet 27

Yetkin
FACEIT girmek istiyorum fakat benden TPM'i aktifleştirmemi istiyor ama TPM 2.0'ı aktifleştiremiyorum. Anakartım BIOSTAR B450MHP.

Çözüm
BIOS'a girerken delete tuşuna basıp Advanced sekmesine geç, ardından AMD fTPM Configuration seçeneğine girerek AMD fTPM Switch ayarını enabled konumuna getir. FACEIT'in sorunsuz çalışması için boot sekmesinden CSM Support özelliğini kapatıp Secure Boot'u da açman gerekiyor, son olarak F10 ile değişiklikleri kaydedip çıkabilirsin.
BIOS'a girerken delete tuşuna basıp Advanced sekmesine geç, ardından AMD fTPM Configuration seçeneğine girerek AMD fTPM Switch ayarını enabled konumuna getir. FACEIT'in sorunsuz çalışması için boot sekmesinden CSM Support özelliğini kapatıp Secure Boot'u da açman gerekiyor, son olarak F10 ile değişiklikleri kaydedip çıkabilirsin.

Çözüm

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…