Kullanılır. Ama yerinde olsam Asus şu iki modelinden birini alırdım. Biostar arayüz vb. çok da iyi değil.
Bu arada bu işlemci için sıvı soğutma alman gerekiyor. En kötü 360 mm sıvı soğutma ve ona göre kasa tercih etmeyi unutmayın. Hazır sistem ise site belirtin ona göre şu ürünü ekleyin diye öneri yaparız.
Bu arada bu işlemci için sıvı soğutma alman gerekiyor. En kötü 360 mm sıvı soğutma ve ona göre kasa tercih etmeyi unutmayın. Hazır sistem ise site belirtin ona göre şu ürünü ekleyin diye öneri yaparız.
furuns
Uzman
Kullanılır. Bu arada bu işlemci için sıvı soğutma alman gerekiyor.
Ama yerinde olsam ASUS şu iki modelinden birini alırdım. BIOSTAR arayüz vb. çok da iyi değil.
Sıvı soğutucum var hocam, BIOS arayüzü için feragat etmem gereken özellikler varsa gerek yok.
Fiyatları yakın olduğundan B650M-K öneririm. Gen5 bir SSD slotu var. Ayrıca soğutucusuyla birlikte geliyor.Sıvı soğutucum var hocam, BIOS arayüzü için feragat etmem gereken özellikler varsa gerek yok.
En azından Epey kıyasına bakınca Biostar tek artısı Type-C çıkışı olması.
deadfellow
Üstün
BIOSTAR'ın özellikleri aynı fiyattaki diğer ürünlere göre daha iyi ama yazılım(BIOS) olarak çok gelişmiş bir firma değil o yüzden aynı fiyattaki alternatiflerden herhangi birini alabilirsin. Ayrıca 360MM AIO gerekmiyor orta seviye bir hava soğutucu bile yeterli 9800x3D için.
furuns
Uzman
Am5 platformuna sıfırdan geçeceğim için en güncel işlemci olsun istemiştim, anakarta ayıracağım bütçeyi işlemciye vermek istiyorum ama 7900 xt ekran kartı 2k 180hz monitörde hikayeli oyunlar+CS2 de darboğaz, stutter yemeden oynamak istiyorum. Şu an 5700x3D işlemcim var stutter yemekten oyun zevkim kaçtığı için gözümü kararttım. Halen stutter yersem PSU yetersiz diyeceğim ama Corsair Rm750e PSU var. Önerebileceğiniz anakart var mı bu bütçeler dahilinde?BIOSTAR'ın özellikleri aynı fiyattaki diğer ürünlere göre daha iyi ama yazılım(BIOS) olarak çok gelişmiş bir firma değil o yüzden aynı fiyattaki alternatiflerden herhangi birini alabilirsin. Ayrıca 360MM AIO gerekmiyor orta seviye bir hava soğutucu bile yeterli 9800x3D için.
deadfellow
Üstün
Arkadaşın önerdiğini alabilirsin hiçbir oyunda sorun yaşamazsın.
furuns
Uzman
Hocam bu 4 anakarttan birine karar vereceğim, tavsiye verebilir misiniz?Arkadaşın önerdiğini alabilirsin hiçbir oyunda sorun yaşamazsın.
BIOS tan dolayı çekincen varsa üstte olan modeli alabilirsin.
deadfellow
Üstün
M-K tercih ederdim 2 RAM slotu olduğu için. Diğer özellikler birbirine çok benzer zaten.