Bütçe
5.500

furuns

Uzman
Evet arkadaşlar sorum başlıktaki gibi, bilgili hocalarım cevaplarsa sevinirim bütçem kısıtlı en iyi işlemciyi alıp RGB'siz tipi önemli olmayan F/P anakart istiyorum. Teşekkürler.

BIOSTAR'ın özellikleri aynı fiyattaki diğer ürünlere göre daha iyi ama yazılım(BIOS) olarak çok gelişmiş bir firma değil o yüzden aynı fiyattaki alternatiflerden herhangi birini alabilirsin. Ayrıca 360MM AIO gerekmiyor orta seviye bir hava soğutucu bile yeterli 9800x3D için.

BIOSTAR'ın özellikleri aynı fiyattaki diğer ürünlere göre daha iyi ama yazılım(BIOS) olarak çok gelişmiş bir firma değil o yüzden aynı fiyattaki alternatiflerden herhangi birini alabilirsin. Ayrıca 360MM AIO gerekmiyor orta seviye bir hava soğutucu bile yeterli 9800x3D için.
Am5 platformuna sıfırdan geçeceğim için en güncel işlemci olsun istemiştim, anakarta ayıracağım bütçeyi işlemciye vermek istiyorum ama 7900 xt ekran kartı 2k 180hz monitörde hikayeli oyunlar+CS2 de darboğaz, stutter yemeden oynamak istiyorum. Şu an 5700x3D işlemcim var stutter yemekten oyun zevkim kaçtığı için gözümü kararttım. Halen stutter yersem PSU yetersiz diyeceğim ama Corsair Rm750e PSU var. Önerebileceğiniz anakart var mı bu bütçeler dahilinde?