Çözüldü BIOSTAR B650MP-E Pro anakartın kutusundan speaker çıkıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ehm070

Gelişen
Bu anakartı aldım. Bilgisayarı kurdum. Fakat kutudan speaker çıkmadı. Bunu ayrı mı almam gerekiyor yoksa farklı bir yöntem mi var? İnternetten aradım fakat hiçbir bilgiye ulaşamadım bu anakartla ilgili.

Çözüm
Ben bugüne kadar içerisinden speaker çıkan bir anakart görmedim. Bu belki 20 yıl öncesindeki anakartlarda olan bir şeydi. Artık anakartların içerisinden speaker çıkmıyor. Hatta bu speaker genelde kasaların içinden çıkardı, anakartların değil.

Kaldı ki artık speaker'a çok da gerek olduğunu düşünmüyorum. Anakartların üzerinde ya tekil LED ışık var ya da alfanümerik hata gösterge LED'i var.
Ben bugüne kadar içerisinden speaker çıkan bir anakart görmedim. Bu belki 20 yıl öncesindeki anakartlarda olan bir şeydi. Artık anakartların içerisinden speaker çıkmıyor. Hatta bu speaker genelde kasaların içinden çıkardı, anakartların değil.

Kaldı ki artık speaker'a çok da gerek olduğunu düşünmüyorum. Anakartların üzerinde ya tekil LED ışık var ya da alfanümerik hata gösterge LED'i var.

Çözüm
Teşekkürler dönüşünüz için. İlk baştaki o bip sesi manevi olarak huzur veriyordu. Eğer normalde çıkmıyorsa sorun yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Speakerlar genelde kasaların içinden çıkıyor. Kendi şahsi bilgisayarımda eski hazır kurulu Pentium bir kasadan söktüğüm speakerı kullanıyorum. Nostaljik oluyor, benim gibi kafan kontak insanlar bip sesi gelmeden rahat edemeyebiliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…