Aubert

Gelişen
Sevgili dostlar, BIOSTAR B650MP-E Pro anakartim var. BIOS'um güncel. Valorant oynamak icin BIOS'tan Security botu açtım ardindan altindaki vendor keys bölümüne girip oradaki platform keyi upgrade yaptim BIOS dondu. Bekledim bekledim bir şey olmayinca reset attim. Şu an bilgisayar acilmiyor BIOS'a girmiyor, ekran gelmiyor. Anakartta VGA ışığı yaniyor.
BIOS pilini söktüm bekledim düzelmedi.

Görseldeki alanda değişiklik yaparken dondu 2 dk bekledikten sonra reset attım açılmadı

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-02-28 at 23.27.54.webp
    WhatsApp Image 2025-02-28 at 23.27.54.webp
    6,4 MB · Görüntüleme: 91
Ekran kartınız ne? UEFİ desteği yoksa ekran kartınızın görüntü almama durumu olabilir.
Siz ilk BIOS CMOS reset yapın, işaretlediğim yere tornavida ucu ile 5-10 saniye dokunun. Güç kablosunu siz yinede çıkarın.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-01 213634.webp
    Ekran görüntüsü 2025-03-01 213634.webp
    186,7 KB · Görüntüleme: 76
Ekran kartınız ne? UEFİ desteği yoksa ekran kartınızın görüntü almama durumu olabilir.
Siz ilk BIOS CMOS reset yapın, işaretlediğim yere tornavida ucu ile 5-10 saniye dokunun. Güç kablosunu siz yinede çıkarın.

merhaba ben bu sistemi kullanıyordum 1 hafta felan aktif kullandım biyosta ayar yaparken böyle bir sorun yaşadım ekran kartım arc b580 cmos reset de denedim olmadı . 😢

Anladım servise göndermeden önce başka bir ekran kartı bulup deneyin olmadı servise gönderirsiniz.