1923_mirac

Uzman
Merhaba, yarın bir halı saha maçım olacak. 3-1-2 dizilişinde oynayacak her iki takım da. Kendime dönüp baktığımda hız olarak çok iyiyim, kondisyon olarak orta seviyenin üstündeyim, fizik olarak iyiyim, oyun görüşü açısından iyi sayılmam, çok sert şutlar çıkarabiliyorum, orta açmakta orta seviyenin altındayım, tekniğim de pek iyi değil. Aklıma gelen özellikler şu anlık bunlar, eğer sorarsanız ekleyebilirim. Bu özelliklere sahip olan bir bek oyuncusu nasıl oynamalıdır? Daha defansif bir rol mü üstlenmem gerekir, Guardiola'nın sistemindeki gibi orta sahaya gelerek sahte bek rolünde oynamam mı gerekir yoksa daha ofansif bir rol mü üstlenmem gerekir?

İçeri katedip kaleyi uzaktan yoklamaya çalışabilirsiniz. Orta açamıyorsanız çizgiye inmeyin.
Aslında çizgiye inip içeriye çeviriyorum çoğunlukla. Dediğiniz gibi uzaktan şutlar da deniyorum.

Dostum halisahada top oynayacaksin ya ne Guardiola'si ne sahte beki yok catenaccio. Keyfine bak bence takma bu kadar.
Aslında halı saha dışında da maçlarım olduğu için sormuştum ancak siz de haklısınız abartmışım biraz.