Testo Unit 57

Üstün
Makaleler
4
Telefonu sunucu ve güvenlik kamerası niyetine kullanacağım ve sürekli şarjda kalacak. Ancak sürekli batarya dolup boşalıcağı için ömrü hızla bitecek. Sadece şarj üzerinden telefonu nasıl kullanabilirim telefonu?

Bataryayı çıkarınca sadece şarj kablosu ile açılmıyor mu merak ettim açılmayabilir batarya yok diye muhtemelen. O zaman bataryayı söküp adaptörün + - uçlarını direkt batarya çıkışına lehimleyeceksin.

Bataryayı çıkarınca sadece şarj kablosu ile açılmıyor mu merak ettim açılmayabilir batarya yok diye muhtemelen. O zaman bataryayı söküp adaptörün + - uçlarını direkt batarya çıkışına lehimleyeceksin.

Yazılımsal bir yöntemi var mıdır? Doğrudan bağladımı ilk akım dalgalanmasında telefonun pert olacağına dair his var içimde.😀

Telefonu sunucu ve güvenlik kamerası niyetine kullanacağım ve sürekli şarjda kalacak. Ancak sürekli batarya dolup boşalıcağı için ömrü hızla bitecek. Sadece şarj üzerinden telefonu nasıl kullanabilirim telefonu?

Telefonda varsa %80'de şarj etmesini durdurmayı deneyebilirsiniz. Tam bir çözüm olmasa da Full'de durmaz en azından.

Vala hiç ugrasmam dersen telefonun sarjını 85 de filan sınırlaya biliyorsan sınırla yoksa pilin üzerindeki küçük devre kartını (bms devresi) pil gövdesinden ayırıp kullanın bir voltaj düşürücü modül yardımıyla adaptörün 5V elektriğini 4.0 volt seviyesine indirdikten sonra, bu kabloları söktüğünüz devr.e kartının artı ve eksi girişlerine lehimlemeniz yeterlidir. Devreyi anakarttaki yerine taktığınızda telefon kendisini sağlıklı ve tam dolu bir bataryaya bağlı sanacak ama yük altında olmaması için kaliteli, adaptör kulanın ugrasır mısınız bilmem.

Artı eksi kutuplarına bul 4v ver (Tam dolu hali 4.2 ama ayarlaması zor olur diye düz olsun dedim.)