10710 65
Başarılı
Hayır hocam
scatter.txt gibi bir dosya adı olmalı. Images klasörü içerisinde olabilir.Hayır hocam
scatter.txt gibi bir dosya adı olmalı. Images klasörü içerisinde olabilir.Images içerisinde "MT6768_Android_scatter.txt" diye bir dosya var. Bu mu?Hayır hocamscatter.txtgibi bir dosya adı olmalı. Images klasörü içerisinde olabilir.
Evet hocam.Images içerisinde "MT6768_Android_scatter.txt" diye bir dosya var. Bu mu?
Bu şekilde hata verdi. Bu arada telefon aygıt yöneticisinde gözükürken denedim.
pip install pyusb pyserial json5 yazın, gerekli araçlar internet hızınıza göre 1 dakika içerisinde kurulur.python main.py kodunu yazın ve cihaz arama moduna girmesini bekleyin. Ardından waiting for device gibi bir yazı gelince telefonu bilgisayara takın.İlk kod sıkıntısız çalıştı ama ikincide aşağıdaki gibi hata verdi.Hmm, cihaz koruma kilidini kaldırmamız gerekiyor anlaşılan.
Bu link üzerinden Python adlı aracı indirin. Kurulum ekranı üzerinde iken kesinlikle "Add Python to PATH" kutucugunu işaretleyin. Ardından devam edin.
Bu GitHub linki üzerinden "source.zip" dosyasını edinin ve klasöre ayıklayın. Klasörün içine girdikten sonra üst ksıımdaki dosya yolunu silin ve yerine cmd yazın.
Acılan komut satırına aynenpip install pyusb pyserial json5yazın, gerekli araçlar internet hızınıza göre 1 dakika içerisinde kurulur.
Aynı ekranapython main.pykodunu yazın ve cihaz arama moduna girmesini bekleyin. Ardından waiting for device gibi bir yazı gelince telefonu bilgisayara takın.
İşlem başarılı ise kabloyu ve ekranı kapatmadan aynı ROM atma işlemini tekrar uygulayın.
Güvenli bir .exe dosyası bulmak için beklettim biraz ancak Python ile kurmanın daha sağlıklı oldugunu düşündüm. Beklettiysem affola.
Önemli değil.Güvenli bir .exe dosyası bulmak için beklettim biraz ancak Python ile kurmanın daha sağlıklı oldugunu düşündüm. Beklettiysem affola.
Buradaki adres üzerinden GitHub sayfasına erişin. Ardından sağ üsteki "code" butonuna basarak Dowloand ZIP ile bu dosyayı edinin.
Ardından ZIP dosyasını ayrıştırın ve içerisindeki 2 adet klaösrü az önceki "main.py" kısmındaki bölüme kopyalayın. Dosyalar aynı bölümde bulunmalı.
Kodları tekrar çalıstırın.
Bir güvenlik duvarına takılmışız.
bypass_utility dosyasında bulunan libusb-1.0.dll adlı dosyayı system32 içerisine kopyalayın. Kurdugumuz arac şifre çevirmesi için Windows'un ana klasöründed bu dosyayı arar.Bende dediğiniz dosya yok.Bir güvenlik duvarına takılmışız.
İndirdiğimiz dosyalardan biri olanbypass_utilitydosyasında bulunanlibusb-1.0.dlladlı dosyayı system32 içerisine kopyalayın. Kurdugumuz arac şifre çevirmesi için Windows'un ana klasöründed bu dosyayı arar.