10710 65
Başarılı
Yanlış linki atmışım

GitHub - MTK-bypass/bypass_utility buradan "code" kısımdan Dowloand ZIP ile dosyaya erişebilirsiniz.
Yanlış linki atmışım

Tamamdır yaptım. Şimdi aynı kodları tekrar çalıştıracağım değil mi?Yanlış linki atmışım
GitHub - MTK-bypass/bypass_utility buradan "code" kısımdan Dowloand ZIP ile dosyaya erişebilirsiniz.
Evet.Tamamdır yaptım. Şimdi aynı kodları tekrar çalıştıracağım değil mi?
Sonuç bu şekilde.
Bilgisayarınızı yeniden başlatır mısınız? Ardından tekrar deneyin komutları.
Bu defa böyle kaldı.Bilgisayarınızı yeniden başlatır mısınız? Ardından tekrar deneyin komutları.
Kısmen başarılı, CTRL+C komudu ile aktif satırı durdurun ve telefonu çıkarın. Ardından python main.py ile tekrar başlatın fakat telefonu bağlarken aynı anda ses açma tuşuna basılı tutun. "Protection disabled" şeklinde bir ibare belirmeli.
Yaptım ama değişen bir şey olmadı.Kısmen başarılı, CTRL+C komudu ile aktif satırı durdurun ve telefonu çıkarın. Ardından python main.py ile tekrar başlatın fakat telefonu bağlarken aynı anda ses açma tuşuna basılı tutun. "Protection disabled" şeklinde bir ibare belirmeli.
"images" klasörünün içinde olması lazım.
MTKClient kurup printgpt yapın, ardından SP Flash Tool kullanabilirsiniz bence. SLA'yı aşacaktır. Diğer arkadaş yardım eder diye düşünüyorum.