Tamamdır. Dediğiniz driverı kurdum. Şimdi ne yapmalıyım?
Baglanti stabil mi? Stabil ise ROM yazma adimina gecelim.

SP Flash Tool uzerinden orta-klasor kismindaki scatter-loading file üzerinden choose butonunu secin.
Buradan ROM dosyasi uzerindeki .txt dosyasini secin. Alttaki kutucugun Download Only secenegi secili olduğundan emin olun.
IMG_20260728_170708.webp

Üst kisimdaki download butonuna basin, program bekleme modunda telefonu bekleyecektir.

Kabloyu takin ve programin yazmasini bekleyin. Ardindan acilip acilmadigini kontrol edebilirsiniz.

Baglanti stabil mi? Stabil ise ROM yazma adimina gecelim.

SP Flash Tool uzerinden orta-klasor kismindaki scatter-loading file üzerinden choose butonunu secin.
Buradan ROM dosyasi uzerindeki .txt dosyasini secin. Alttaki kutucugun Download Only secenegi secili olduğundan emin olun.

Üst kisimdaki download butonuna basin, program bekleme modunda telefonu bekleyecektir.

Kabloyu takin ve programin yazmasini bekleyin. Ardindan acilip acilmadigini kontrol edebilirsiniz.
Hayır. Stabil değil. Git-gel sorunu devam ediyor.

Linux kullanın bu iş için, Windows'ta MediaTek ile uğraşmak çok sorunlu.
Benimde ayni sekilde aklima geldi, en sagliklisi budur ancak isin uzamamasi icin bu şekilde devam etmeyi planlamistim. Gerci su anda baya uzadi is.

Bu attığınız sürücü yükleme kısmında hata veriyor. "İstek gönderilirken bir hata oluştu" diyor.
Tarayiciniz engelliyor olabilir. İndirilenler kismindan bu dosyayi sakla diyebilirsiniz.

Benimde ayni sekilde aklima geldi, en sagliklisi budur ancak isin uzamamasi icin bu şekilde devam etmeyi planlamistim. Gerci su anda baya uzadi is.

Tarayiciniz engelliyor olabilir. İndirilenler kismindan bu dosyayi sakla diyebilirsiniz.
DriverHub'daki bahsettiğim sorun çözüldü. İnternet kapalı olduğu için o hatayı vermiş. Ama usbdk aşağıdaki fotoğraftaki gibi belli bir seviyeye kadar yüklenip herhangi bir hata vermeden pencere kapanıyor.
DriverHub_5Adli7htfK.webp

Şu an aygıt yöneticisinde böyle gözüküyor. Ama hâlâ git-gel yapıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20260728_174909.webp
    IMG_20260728_174909.webp
    1,6 MB · Görüntüleme: 8
  • IMG_20260728_175302.webp
    IMG_20260728_175302.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 11