Tamamdır. Dediğiniz driverı kurdum. Şimdi ne yapmalıyım?Hocam indirdigimiz dosyalarin arasinda UsbDk isimli bir surucu olmali, once onu kurun ve baglantiyi stabil hale getirin. Bunu yaptiktan sonra ROM kurmayi deneyecegiz.
Detaylar
Kim cevapladı?10710 64
Başarılı
Baglanti stabil mi? Stabil ise ROM yazma adimina gecelim.Tamamdır. Dediğiniz driverı kurdum. Şimdi ne yapmalıyım?
SP Flash Tool uzerinden orta-klasor kismindaki scatter-loading file üzerinden choose butonunu secin.
Buradan ROM dosyasi uzerindeki .txt dosyasini secin. Alttaki kutucugun Download Only secenegi secili olduğundan emin olun.
Üst kisimdaki download butonuna basin, program bekleme modunda telefonu bekleyecektir.
Kabloyu takin ve programin yazmasini bekleyin. Ardindan acilip acilmadigini kontrol edebilirsiniz.
Hayır. Stabil değil. Git-gel sorunu devam ediyor.Baglanti stabil mi? Stabil ise ROM yazma adimina gecelim.
SP Flash Tool uzerinden orta-klasor kismindaki scatter-loading file üzerinden choose butonunu secin.
Buradan ROM dosyasi uzerindeki .txt dosyasini secin. Alttaki kutucugun Download Only secenegi secili olduğundan emin olun.
Üst kisimdaki download butonuna basin, program bekleme modunda telefonu bekleyecektir.
Kabloyu takin ve programin yazmasini bekleyin. Ardindan acilip acilmadigini kontrol edebilirsiniz.
10710 64
Başarılı
Mediatek PreLoader USB VCOM (Other devices) drivers for Windows
Bu driver kurmayi ve UsbDk surucusunu tekrar kurmayi dener misiniz? Bilgisayari yeniden baslatmayi unutmayın.
Bu attığınız sürücü yükleme kısmında hata veriyor. "İstek gönderilirken bir hata oluştu" diyor. USBdk ise hızlıca açılıp yükleme ekranı hemen kapanıyor.Mediatek PreLoader USB VCOM (Other devices) drivers for Windows
Bu driver kurmayi ve UsbDk surucusunu tekrar kurmayi dener misiniz? Bilgisayari yeniden baslatmayi unutmayın.
10710 64
Başarılı
Benimde ayni sekilde aklima geldi, en sagliklisi budur ancak isin uzamamasi icin bu şekilde devam etmeyi planlamistim. Gerci su anda baya uzadi is.Linux kullanın bu iş için, Windows'ta MediaTek ile uğraşmak çok sorunlu.
Tarayiciniz engelliyor olabilir. İndirilenler kismindan bu dosyayi sakla diyebilirsiniz.Bu attığınız sürücü yükleme kısmında hata veriyor. "İstek gönderilirken bir hata oluştu" diyor.
DriverHub'daki bahsettiğim sorun çözüldü. İnternet kapalı olduğu için o hatayı vermiş. Ama usbdk aşağıdaki fotoğraftaki gibi belli bir seviyeye kadar yüklenip herhangi bir hata vermeden pencere kapanıyor.Benimde ayni sekilde aklima geldi, en sagliklisi budur ancak isin uzamamasi icin bu şekilde devam etmeyi planlamistim. Gerci su anda baya uzadi is.
Tarayiciniz engelliyor olabilir. İndirilenler kismindan bu dosyayi sakla diyebilirsiniz.
Şu an aygıt yöneticisinde böyle gözüküyor. Ama hâlâ git-gel yapıyor.
Dosya Ekleri
10710 64
Başarılı
Hocam git-gel yapmasina ragmen dener misiniz ROM islemini? Cunki aygit yöneticisi icerisinde aradigimiz sekilde gorunmeye baslanmis. Yani suruculer kurulmuş.Şu an aygıt yöneticisinde böyle gözüküyor. Ama hâlâ git-gel yapıyor.
Bahsettiğiniz dosya bu mu?Buradan ROM dosyasi uzerindeki .txt dosyasini secin.