Driver başarıyla indirildi. Şimdi ne yapmalıyım? Diğer arkadaşın dediğini de yapayım mı yoksa o farklı bir yöntem mi?Bu aracı indirin ardindan kurulumu yaptiktan sonra Options>List All Devices seçeneğini secin. Cihaziniz belirecektir onu seçin. Ardından ortada bulunan yeşil okun sağındaki küçük kutucuga tıklayın ve Libusb-1.0 sürücümüzü seçip Replace driver seçeneğini seçin.
Detaylar
Kim cevapladı?10710 64
Başarılı
Komutları tekrar dener misiniz?Driver başarıyla indirildi. Şimdi ne yapmalıyım? Diğer arkadaşın dediğini de yapayım mı yoksa o farklı bir yöntem mi?
Bu defa "Waiting for device. " kısmında takılı kaldı.
10710 64
Başarılı
Telefonu bir şekilde tamamen kapatın, emin olmak için telefonu bilgisayara bağladığınızda tepki gelmemeli. Bu adımı yaptıktan sonra telefonu ses kısma ve ses acma tuslarına basılı tutarken tekrar baglayın ve komutları deneyin. Bu da olmaz ise zAdic üzerinden tekrar Replace işelmi yapın.Bu defa "Waiting for device. " kısmında takılı kaldı.
Yani telefonu tamamen kapatmam mümkün değil. Ekran şu an zaten kapalı. Tuş kombinasyonlarına tepki vermiyor. Arkası açılmadığı için bataryayı da sökemiyorum. Telefon kapanmadan önce şarjı %80-90 falandı yani şarjın bitmesini de bekleyemem.Telefonu bir şekilde tamamen kapatın, emin olmak için telefonu bilgisayara bağladığınızda tepki gelmemeli. Bu adımı yaptıktan sonra telefonu ses kısma ve ses acma tuslarına basılı tutarken tekrar baglayın ve komutları deneyin. Bu da olmaz ise zAdic üzerinden tekrar Replace işelmi yapın.
Zadic ile reinstall (replace değil) işlemi yapıp tekrar denedim ama sonuç değişmedi.
Bu arada bunu yapmadan önce ses açma ve kısma tuşuna basılı tutarak kabloyu takınca "usb aygıtı arızalı olduğu için algılanamadı" şeklinde bildirim geldi.
Dosya Ekleri
10710 64
Başarılı
Hocam her şey telefonun tamamen kapanıp iletişim kurmasına bağlı. Telefonun güç ve ses kısma tuslarına en az 30 saniye basılı tutun. Bu işlem işe yaramazsa ses arttırma tusunu da ekleyin. Bu işlemleri telefon bilgisayara bağlı değilken yapın. Titreşim gibi kapandıgını belli edecek bir hareket belirtisi olursa kabloyu bilgisayara takın eğer görmüyorsa sadece ses acma ve kısma tuslarına basarak telefonu tekrar bilgisayara bağlayın.Yani telefonu tamamen kapatmam mümkün değil. Ekran şu an zaten kapalı. Tuş kombinasyonlarına tepki vermiyor. Arkası açılmadığı için bataryayı da sökemiyorum. Telefon kapanmadan önce şarjı %80-90 falandı yani şarjın bitmesini de bekleyemem.
Son düzenleme:
Tüm kombinasyonları denedim ama hiçbirine en ufak bir tepki vermiyor. Sanırım yapacak başka bir şey kalmadı. Şahsen ben telefondan umudu kestim. Vakit ayırdığınız ve tüm yardımlarınız için çok teşekkürler.Hocam her şey telefonun tamamen kapanıp iletişim kurmasına bağlı. Telefonun güç ve ses kısma tuslarına en az 30 saniye basılı tutun. Bu işlem işe yaramazsa ses arttırma tusunu da ekleyin. Bu işlemleri telefon bilgisayara bağlı değilken yapın. Titreşim gibi kapandıgını belli edecek bir hareket belirtisi olursa kabloyu bilgisayara takın eğer görmüyorsa sadece ses acma ve kısma tuslarına basarak telefonu tekrar bilgisayara bağlayın.
Yeni konular
-
SteelSeries Arctis Nova 3X varken Razer Barracuda Pro alınır mı?
- Philologically
-
-
-
-
-
-
-
-