Bu da mı bitecekti be? Uzun ömürlü olmuş, ömrünün sonuna gelmiş. O7..

GTX 260 - GTX 1630.

R. I. P 2008-2024

Not: Bir NVIDIA GeForce GT 220 kullanıcısıyım, daha önce bir GTX serisine ait bir kartım olmadı...

DLSS 3 modu resmî bir şey değil dolayısıyla değerlendirme için alınamaz. Garantisi yok, 3. parti ve beta aşamasında. 2060 ile o oyunu oynayamazsın, tüm ayarlar kısıkta anca 50 FPS çıkartır büyük ihtimalle. 1080 Ti gibi yılların efsanesi bir ekran kartını Alan Wake 2 açmasına göre değerlendirmek de saçmalıktan başka bir şey değil.
Alan Wake 2 açmasına göre değerlendiriyorum çünkü yeni oyunlar da bu gereksinimler ile çıkacak bu kart yılların efsanesi olsa da ömrü artık bitti. Değerlendirmeye de alıyorum çünkü oynatıyor mu oynatıyor. Resmi olup olmaması bunu değiştirmez.

Hep karşıydım DLSS FSR XeSS upscaling teknolojilere. Çünkü gerçekten firmalar bunun üzerine koyuyor optimizasyonu. Mesela Alan Wake 2 DLSS olmadan ne 4090 ile 4K ne 4070 Ti ile 2K keyifli bir oyun geçirmeyiz. Oysa biz o kartı 2K kartı diye 4K kartı diye aldık.

Duvar kağıdı neden gm_flatgrass hocam :D 500 saati geride bırakmış gmod oyuncusu olarak gözümden kaçmadı.
Genel sebep bütün masaüstü arkaplanlarım oyundan aldığım kareler. gm_construct’tan da fotoğraflar var, Forza, RDR2 gibi diğer oyunlardan da.

gm_flatgrass bana oyunda kendimi çok yalnız hissettiriyor. gm_construct’ta bu hissiyatı yaşamıyorum.

Dolayısıyla ilgimi çeken bir maptir. Bu arada madem gmod oyuncususunuz, profilimdeki banner’a da bakın bi’, sizce güzel mi? Kendim yaptım :D