Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Bu sakallı çakma şehzade değil mi? Baba-oğul salça satıcılığından örgüt kurmaya kadar yükseldiler, vay anasını.
Onlara bu fırsatı veren insanlar sayesinde buluyorlar işte.Bunlar bu özgüveni nereden buluyorlar aklım almıyor.
4196
Deneyimli
Gençler düzgün bir şekilde başkalarına ağır hakaret etmeden hakkınızı HAYKIRIN.
Bu forumda olsun, başka yerlerde olsun. Sesinizi yükseltmeden, kırıp dökmeden düşüncelerinizi KARŞIYA BELİRTİN.
Bu ülke babalarının malı değil.
Hodri meydan ulan!
Bu forumda olsun, başka yerlerde olsun. Sesinizi yükseltmeden, kırıp dökmeden düşüncelerinizi KARŞIYA BELİRTİN.
Bu ülke babalarının malı değil.
Hodri meydan ulan!
V. Scaletta
Yetkin
Feyza Altun olayında ne kadar hızlı aksiyon alınıyorsa, bu gruba bakalım ne kadar hızlı aksiyon alacaklar? Merak ediyorum. Forum kuralları gereği ve buraya olan saygımdan dolayı saygılı konuşmaya gayret gösterip susacağım. Turkiye Cumhuriyeti'nin ulu önderi ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ten bu kadar rahatsız olan şahısların şahsen ağır bir ceza alacaklarını ben beklemiyorum ve halkın gazını alacak şekilde bir tutuklama yapacaklardır. Daha sonra adli kontrol kararıyla serbest bırakılabilirler. Bu konuyu açmamın sebebi tamamen Feyza Altun olayında hızlı aksiyon alınması sebebidir. Kendisini tanımam etmemde ve umurumda da değildir. Dediğim gibi, Feyza olayında hızlı aksiyon alındığı gibi, bu gruba ne kadar hızlı aksiyon alacaklarını merakla bekliyoruz. Bir deyim vardır: "Bilmem neyin duası kabul olsaydı, gökten kemik yağardı."
Soysuz taç da giyse soysuzdur!
Yine geri kafalı dinciler. Şaşırtmadı. Bunlar ülkeye ve millete faydalı olan herkese veya her şeye karşılar. Mustafa Kemal Atatürk'e saygım daha da artıyor. Çünkü halen hayatta olmasa bile bazılarının sinirini bozuyor. Bir gün cezasını çekerler umarım. Saygısız ve terbiyesizler.
Yeni konular
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-