Detaylar
Kim cevapladı?Guilty Conscience
Üstün
ROG Thor serisi.
Ben oyumu NZXT C1000 ve C1200 modellerinden yana kullanıyorum.
Yeni aldığım PSU olan RJK Cratos ve Cratos Lite. Bir de Gigabyte PSU'ları.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki HX serisi. Sen nedenini biliyorsun hocam 
High Power Performance Xtreme 1200/1000W 3.1 ve Super GD 1300W 3.0 modellerini görmek isterim, eğer haklarında yeterince bilgi varsa.
MSI MAG A550BN.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben modelden çok tier listin neye göre yapıldığı kısmındayım. Mesela çok pahalı her şeyin en iyisinin kullanıldığı bir PSU S tier oluyorsa diğer PSU'lar ona göre mi kıyaslanıyor? Eğer öyleyse ben çok mantıklı bulmuyorum yapılan tier listi. Çünkü en iyi PSU ile bizim sistemlerimizde kullandığımız PSU'lar arasında devasa fiyat farkları oluyor. Nebi Akgün'ün PSU tier listi gibi belli bir amaca yönelik, en alt tierda bulunan ürünlerde kaba tabirle bir yerlerimizde patlamayacak, stabilite sorunları yaşatmayacak ürünlerden alınırsa iyi olur. Bir de firmaların topladığı OEM sistemlerde çok sık kullanılan PSU'lar var Corsair CX750, FSP Hydro serisi vs. onlar da eğer listede yer alabilirse güzel olur. Umarım bu feedback işinize yarar, şimdiden elinize, emeğinize sağlık.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Hayır tabii ki. Tamamen iç bileşenlere ve performansa göre bakılıyor. Bir de çoğu piyasada bilinmeyen ürünler mevcut. Örnek:Ben modelden çok tier listin neye göre yapıldığı kısmındayım. Mesela çok pahalı her şeyin en iyisinin kullanıldığı bir PSU S tier oluyorsa diğer PSU'lar ona göre mi kıyaslanıyor? Eğer öyleyse ben çok mantıklı bulmuyorum yapılan tier listi. Çünkü en iyi PSU ile bizim sistemlerimizde kullandığımız PSU'lar arasında devasa fiyat farkları oluyor. Nebi Akgün'ün PSU tier listi gibi belli bir amaca yönelik, en alt tierda bulunan ürünlerde kaba tabirle bir yerlerimizde patlamayacak, stabilite sorunları yaşatmayacak ürünlerden alınırsa iyi olur. Bir de firmaların topladığı OEM sistemlerde çok sık kullanılan PSU'lar var Corsair CX750, FSP Hydro serisi vs. onlar da eğer listede yer alabilirse güzel olur. Umarım bu feedback işinize yarar, şimdiden elinize, emeğinize sağlık.
Sağ kısmında fan modeli, filtreleme kapasitörleri gibi kısımlarda var.