Bir gün öleceğimiz gerçeği çok korkutucu değil mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 739
Kendi ölümümden korkmuyorum. Ölünce bir şey hissetmeyeceğim. Çevremdeki insanların ölecek olması daha büyük endişe benim için. Çünkü ben hissedeceğim.

Yaşadığımız safsatası çok korkutucu!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Yav inan geç bir dine kafan rahat etsin. Haftada bir kiliseye gittiğin için ya da 5 vakit namaz kıldığın için kimse sana küsmez.
Zahmetsiz olanı seçsin bari. Kafasına estiğini yapar falan.

Ölümün kendisinden korkmuyorum. Öldükten sonra geride bırakacağım şeyler için üzülüyorum. Şu hayatta sevdiğim çok değerli kişiler var. Onları istemeden bırakıp bir daha göremeyecek olma düşüncesi beni çok üzüyor. Onun haricinde bir sorunum yok ölümle ilgili.

Hiç var olmamış gibi yok olacağız. Bunu her düşündüğümde dehşete düşüyorum. Sizde de böyle oluyor mu?
Dünyada o kadar derdim varken hiç düşünmeye vaktim olmadı, yanlış anlamayın ama işi olmayan adam durmadan sorgular. Ortalama 80 yıl yaşayacağız, çok da takmayın bunları.

Asıl korkutucu olan yaşam. Ölüm rahatlatıcı.

Hiç var olmamış gibi yok olacağız. Bunu her düşündüğümde dehşete düşüyorum. Sizde de böyle oluyor mu?
Ölümden sonra hayat varsa,endişelenilecek bir şey yok.

Benim hayallerim var. Bu hayaller gerçekleşmeden öleceksem hiç yaşamamış olmayı tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…