Mağara ayıları bile bunlardan daha insancıl olma özelliklerini taşıyor olabilir. Anlaşamıyorsan ayrıl gitsin, çok büyük bir yanlış yapsa bile bırak Allah'a havale et. Başka bir insanın insanın canını alıp bu kadar rahat toplumda dolaşan insanlar korona virüsten daha tehlikelidir. Bunların imha edilmesinden yanayım.

İdam cezası gelmediği sürece suç oranını düşüremezler millet bir nebze de olsa suç işlemeye korkar diye düşünüyorum öleceğini bildiği için adamlar öldürüyor içeride paşa gibi yaşıyorlar.
Ben yıllar önce bir haber görmüştüm. Adam sigortadan para almak için hamile karısını gezmeye götürecem diye dağdan iterek öldürmüş. Bunun gibi suçu kesinleşmiş olanlara sokak ortasında Ortaçağ işkenceleri yapmak lazım. Merhamet etmeyene merhamet edilmez.

Aslında katili hepimiz biliyoruz ama şimdi dava yerim diye adını anmayacağım.

Katil bu kadınları koruyamayandan başkası değil.

Bundan çekince duymak için kadın olmanız lazım zira öldürenler erkek.
Aslında korktuğumuz için böyle oluyor abi.
Hepimiz korkmadan sokağa inebilsek keşke.
10m kişiyi tıkamazlar ya?
İdam'ın gelmesi gerekiyor...

Ben yıllar önce bir haber görmüştüm. Adam sigortadan para almak için hamile karısını gezmeye götüreceğim diye dağdan iterek öldürmüş. Bunun gibi suçu kesinleşmiş olanlara sokak ortasında Orta Çağ işkenceleri yapmak lazım. Merhamet etmeyene merhamet edilmez.

Biliyorum onun belgeseli var YouTube'da vahşice öldürülen kadınlarımız için belgesel yapmışlar.

Aslında korktuğumuz için böyle oluyor abi.
Hepimiz korkmadan sokağa inebilsek keşke.
10M kişiyi tıkamazlar ya?
İdam'ın gelmesi gerekiyor...

İdam cezası gelmediği sürece suç oranını düşüremezler millet bir nebze de olsa suç işlemeye korkar diye düşünüyorum öleceğini bildiği için adamlar öldürüyor içeride paşa gibi yaşıyorlar.

Milleti hapse atmayı beceremeyen yönetimin eline idam yetkisini verinde görün üstün adaleti. İdam caydırıcı bir ceza değil, üstelik son derece riskli bir ceza. Bunun hakkında bir konu açmıştım daha önce, burada uzun uzun anlatıp konuyu dağıtmaya gerek yok.

Konu linki

Utanılacak bir şey yok. Benim babam düzgün bir baba değildi. Ben ise tam tersi olmaya çalışıyorum. İyi örnek olacağız biz.
Benim babam da düzgün biri değildi. Bağırmaktan, çağırmaktan başka bir şey bilmezdi. Kalbimizi kırardı, bağırarak söylediği sözlerle. Sonra kendisi hiçbir şey olmamış gibi odasına çekilirdi. Ben de kendime bir söz verdim: böyle bir baba olmayacağım. Eşime, çocuklarıma iyi bir baba, iyi bir eş olacağım diye yemin ettim. Çocuklarım ne yaparsa yapsın, ne yanlışı olursa olsun saygı duyarak, kızmayarak arkasında duracağım. Her zaman eşime de iyi bir eş olacağım, onun her dediğini yapmaya özen göstererek, onu her zaman mutlu etmeye çalışacağım ve hep yanında olacağım. Ben sevgiyi annemde gördüm. O yüzden aynen öyle dediğiniz gibi Recep Bey, iyi bir örnek olacağız biz.

Adaletten hukuktan çok daha ayrı bir tarafı da var bu işin. Evlenmiş olmak için evlenilmez. Sırf yaşı geldi diye, hayatında bazı dönemleri atlattı diye, sırası geldi diye insanları evliliğe zorlayan bir toplumda yaşıyoruz. Sırf evlenmiş olmak için, bu işi de aradan çıkarttık demek için hiç bir bağ kurmadan aceleyle 1-2 aylık tanıştığı kişiyle evlenen kimse sağlıklı bir ilişkiyi kolay kolay yürütemez. Ciddi bir anlaşmazlık yaşandığı anda o ev taraflardan biri için (çoğunlukla da kadınlar) cehennem olur.

Ayrıca idamcı arkadaşları da anlamak pek mümkün değil. Hayattan bir beklentisi olmayan, kaybedecek bir şeyi olmayan, zaten doğru dürüst bir yaşantısı olmayan kimseyi de ölümle falan korkutamazsınız. Aksine daha da agresifleşebilirler. Daha infaz yasasının sağlıklı uygulanamadığı bir yerde idam cezasının sağlıklı uygulanabileceğine inanıyorsanız çok safsınız. Adamına göre adaleti bu kadar gözümüze sokarak uygulayan düzenin yarın aynı şekilde önüne geleni asmaya başlamayacağından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?

Son düzenleme: