Kızın haberi yok herhalde ne konustugundan. Buyuk ihtimal rehber olarak yaninda. Klasik Gold digger kizada benziyor biraz açıkçası.
Ban yememek için olabildiğince nazikleştirdim. İçimdekileri rahat rahat yazsaydım muhtemelen Techolay bana saygı duyarak ama bir yandan da zorunda kalarak ban atardı. Bazı cümlelerimi okurken aklınız ile olabildiğince kabalaştırıp küfürlü sürümlerini yazarsanız asıl yazmak istediklerimi hayaliniz ile simüle edebilirsiniz.Doğru başlığı attığınız için çok teşekkür ediyorum, kralsınız![]()
Varlık yerine başka bir şey yazmak istedim. Techolay'a saygım buna müsade etmedi. O kelime yerine içinizden gelen kelimeleri yerleştirin lütfen. Hayal gücünüze güveniyorum. Tabii buraya yazmayın.
Yerleştirdim bile. Tüm benzer coğrafyaların alayına yerleştirdim.Varlık yerine başka bir şey yazmak istedim. Techolay'a saygım buna müsade etmedi. O kelime yerine içinizden gelen kelimeleri yerleştirin lütfen. Hayal gücünüze güveniyorum. Tabii buraya yazmayın.
Türkiye'de gezen Hindistan'lı oluşturulmuş bir varlık, Türk kızı hakkında hintçe diliyle onu t. Cavüz etmeli miyim? şeklinde soru sorması Türkiye X gündeminde. Bu oluşturulmuşun gözaltına alındığı söyleniyor. X'de tepkiler büyümekte.
Fark edilmesi üzerine Pakistan'da bu konu konuşuluyor. Pakistanlı X kullanıcıları, türklerin bu durumu fark etmesi için sosyal medya aracılığı ile paylaşımlar yaptılar.
Ayrıca bu oluşturulmuş varlık, annesinin babasının oluşturduğu gibi iğrenç şeyler oluşturduğu fark edilince sosyal medya hesaplarını temizledi.
İngilizce haber: https://www.turkiyetoday.com/nation...fter-sexual-comments-on-turkish-women-3202223