Detaylar
Kim cevapladı?Şu aralar kan kusmaya başladım. Doktor uzağımda, hasta olduğum için gidemiyorum. Sebebi yüksek ihtimalle ne olabilir?
Basit bir şey değil hocam bu uzakta da olsa derhal doktora gitmenizi şiddetle tavsiye ederim.
dark_1234 32
Yetkin
İç kanama falan belki biz doktor değiliz net bir bilgi vermek imkansız.
Evet bayağı ciddi.
Basit bir şey değil hocam bu uzakta da olsa derhal doktora gitmenizi şiddetle tavsiye ederim.
Evet bayağı ciddi.
Bakacağım. En kötü yakınımı çağırıp arabasıyla gideceğim.Basit bir şey değil hocam bu uzakta da olsa derhal doktora gitmenizi şiddetle tavsiye ederim.
Ethem Efe 98
Bilgin
Şu aralar kan kusmaya başladım. Doktor uzağımda, hasta olduğum için gidemiyorum. Sebebi yüksek ihtimalle ne olabilir?
Git koş hastaneye, akciğer kanseri ve kemik iliği yetmezliği olan biri olarak söylüyorum hafife alınacak bir durum değil. Panik yaptırmak istemiyorum ama panik yap. Git test yaptır. Hastayım gidemiyorum deme. Taksi çağır git, ambulans çağır git o derece yani.
Ambulans çağır.
Farid
Uzman
Mutlaka nasıl olursa ya gidin ya da ambulans çağırın. Sakın önemsemezlik yapmayın.
UmutSpec
Çalışkan
Hocam güncelleme varmi ?Şu aralar kan kusmaya başladım. Doktor uzağımda, hasta olduğum için gidemiyorum. Sebebi yüksek ihtimalle ne olabilir?