Makaleler
5
Merhaba arkadaşlar, size aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum bugün.

Az önce bize misafirliğe gelen bir komşum benden Wi-Fi şifresini istedi ve ben de verdim. Verdiğim anda aklıma şimdi size soracağım soru geldi. Bu kişi şimdi bizim internetimizi kullanarak bir siber suç işledi diyelim, bu suçu işlerken benim interneti kullandığı için benim başıma bir şey gelebilir mi? Böyle bir şey mümkün müdür?

Bu arada interneti isteyen kişi öyle criminal, tehlikeli bir kişi değil iyi birisi ama yine de böyle bir soru aklıma takıldı.

Darbe zamanları, caktirtmayan FETOcu komsularin internet paylaşımı istedigi ve karşı komşulardan başına iş gelenler vardi diye biliyorum.

Az önce bize misafirliğe gelen bir komşum benden Wi-Fi şifresini istedi ve ben de verdim. Verdiğim anda aklıma şimdi size soracağım soru geldi. Bu kişi şimdi bizim internetimizi kullanarak bir siber suç işledi diyelim, bu suçu işlerken benim interneti kullandığı için benim başıma bir şey gelebilir mi? Böyle bir şey mümkün müdür?

Bu arada interneti isteyen kişi öyle criminal, tehlikeli bir kişi değil iyi birisi ama yine de böyle bir soru aklıma takıldı.

Seni de çağırırlar bir şey olsa, o yüzden hiçbir şeye karışmak istemiyorsan, komşuna vs kimseye internet şifreinizi vermeyin. Biz sülalemiz haricinde, onlarda eve geliyor kalıyor malum, bir onlara veriyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Komşuya internet şifresi vermemek en mantıklısı.

Komşusu olduğunu algılayamamışım. Hemen Wifi adresini değiştir hocam. Ne olur ne olmaz. @Hermione Jean Granger
Söz konusu komşu hâlâ bizim evde :D Bu akşam değiştiririm o zaman şifreyi.

Bozuk de, kesik de, ödemedim hat kapalı de. Yalandan bol ne var? :D
Ama gelip benden şifreyi isterken ben bilgisayar başındaydım ve internette takılıyordum. Nasıl bir yalan uydurabilirdim ki :D?