Kızla aynı okuldan mezun olmuştum, dün numaramı bulup bana yazdı. Senden hoşlanıyorum falan diye ama kız doğulu, kızı az da olsa tanımıyorum. Bu durumda ne yapayım? Akıl fikir verin. Bir de ilk defa böyle bir olay başıma geldi, gece uyuyamadım.
Detaylar
Kim cevapladı?ElonXMusk 57
Üstün
- Makaleler
- 1
Sen ondan hoşlanıyor musun? Doğulu diye ırkçılık yapma bence.Kızla aynı okuldan mezun olmuştum, dün numaramı bulup bana yazdı. Senden hoşlanıyorum falan diye ama kız doğulu, kızı az da olsa tanımıyorum. Bu durumda ne yapayım? Akıl fikir verin. Bir de ilk defa böyle bir olay başıma geldi, gece uyuyamadım.![]()
Sen ondan hoşlanıyor musun? Doğulu diye ırkçılık yapma bence.
Hocam ben ırkçı değilim kız zaten Türkçü, Atatürkçü az da olsa tanıyorum.
ElonXMusk 57
Üstün
- Makaleler
- 1
Atatürkçü ise kaçırma derim. Atatürkçü olan insandan zarar gelmez. Ama dediğim gibi önemli olan sen seviyor musun?Hocam ben ırkçı değilim kız zaten Türkçü, Atatürkçü az da olsa tanıyorum.
Sen ondan hoşlanıyor musun? Doğulu diye ırkçılık yapma bence.
Sadece aradaki töre farkı korkutuyor.
ElonXMusk 57
Üstün
- Makaleler
- 1
Anlıyorum, yani normal olarak korkunuz normal. Ama alışırsınız yani doğuluların korkulacak bir tarafı yok bence.
Nikki Freeman 90
Üstün
Belki biraz garip olacak ama doğu derken hangi şehir biliyor musunuz?Kızla aynı okuldan mezun olmuştum, dün numaramı bulup bana yazdı. Senden hoşlanıyorum falan diye ama kız doğulu, kızı az da olsa tanımıyorum. Bu durumda ne yapayım? Akıl fikir verin. Bir de ilk defa böyle bir olay başıma geldi, gece uyuyamadım.![]()
ElonXMusk 57
Üstün
- Makaleler
- 1
Ne fark edecek?Belki biraz garip olacak ama doğu derken hangi şehir biliyor musunuz?
Belki biraz garip olacak ama doğu derken hangi şehir biliyor musunuz?
Bitlis olması lazım.
Bay Anderson 18
Uzman
Çok. Ben şahsen olmazdım, kendi bölgemden biriyle olurdum. Bu olayı da bir kere yaşadım zaten.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
Elektronik SChitec 60W Type-C şarj kablosu - 6 TL
- dombikpanda
-
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
KYK yurduna akşam 8'den sonra giriş yapılırsa aileye mesaj gider mi?
- Because The Internet
-
-
-