Aynen abi doğuluysa olmaz. Kendi bölgenizden seçin abi, friendly fire abi. Bölge çok önemli ya abi. En etkili faktör abi. Makarayız abi.
Anlamadım yav.
Aynen abi doğuluysa olmaz. Kendi bölgenizden seçin abi, friendly fire abi. Bölge çok önemli ya abi. En etkili faktör abi. Makarayız abi.
İlk sayfanın aşağılarını oku biraz, anlarsın.
Kızla aynı okuldan mezun olmuştum, dün numaramı bulup bana yazdı. Senden hoşlanıyorum falan diye ama kız doğulu, kızı az da olsa tanımıyorum. Bu durumda ne yapayım? Akıl fikir verin. Bir de ilk defa böyle bir olay başıma geldi, gece uyuyamadım.![]()
Bu nasıl tespit, aga? İnsanları böyle kalıplara sokmayın. Atatürkçü, dindar, birçok insan tanıdım; emin ol, oksijen israfı diyebileceğin karakterlere sahip çok insan var. Atatürkçü kaçırma, burası yanlış. Bu kafaya sahipsen, AKP'li diye bir sürü kişiyi tanımadan mesafe koyarsın muhtemelen; bu yüzden ülke bölündü zaten. Konuya gelirsek, kızın doğulu olması sevmeye engel değil ama doğunun kültürü ve kızın ailesi nasıl buralar önemli. Kız tam aradığın kişi olsa bile, orada aileler evleniyor, kişiler değil. Sırf bu sebeplerden ayrılanlar var.Atatürkçü ise kaçırma derim. Atatürkçü olan insandan zarar gelmez.
Tamam.Bu nasıl tespit, aga? İnsanları böyle kalıplara sokmayın. Atatürkçü, dindar, birçok insan tanıdım; emin ol, oksijen israfı diyebileceğin karakterlere sahip çok insan var. Atatürkçü kaçırma, burası yanlış. Bu kafaya sahipsen, AKP'li diye bir sürü kişiyi tanımadan mesafe koyarsın muhtemelen; bu yüzden ülke bölündü zaten. Konuya gelirsek, kızın doğulu olması sevmeye engel değil ama doğunun kültürü ve kızın ailesi nasıl buralar önemli. Kız tam aradığın kişi olsa bile, orada aileler evleniyor, kişiler değil. Sırf bu sebeplerden ayrılanlar var.
P** Apo destekçisi insanları mı sevelim? Ne bekliyorsun? Atatürkçüleri sevip Atatürkçü olmayanları sevmemek ayrımcılıksa, ben ayrımcıyım.Bu nasıl tespit, aga? İnsanları böyle kalıplara sokmayın. Atatürkçü, dindar, birçok insan tanıdım; emin ol, oksijen israfı diyebileceğin karakterlere sahip çok insan var. Atatürkçü kaçırma, burası yanlış. Bu kafaya sahipsen, AKP'li diye bir sürü kişiyi tanımadan mesafe koyarsın muhtemelen; bu yüzden ülke bölündü zaten. Konuya gelirsek, kızın doğulu olması sevmeye engel değil ama doğunun kültürü ve kızın ailesi nasıl buralar önemli. Kız tam aradığın kişi olsa bile, orada aileler evleniyor, kişiler değil. Sırf bu sebeplerden ayrılanlar var.