Bir öğrenci, mezun olduğu okulda 6 öğrenciyi bıçakladı

Bizim okulumuzda geçen sene olan olaylar üzerine sadece 1 ay boyunca polis bekledi. Otomatik silahlı polisler he bir de. 1 ay sonra polisin p'si yoktu.
Zaten ihbar atıyorsun, polis falan gelmiyor; ülkede bir ton işsiz, istihdam bekleyen genç var. Polis eğitimi ver, devlet olarak güvenlik yap. Okul içine ve dışına 1 polis dik, öğretmenlerin de elinde bir düğme olsun acil durum için. Hiçbir olay yaşanmaz, çok zor. Ülkede önlem diye bir şey yok zaten, depreme de önlemimiz yok. Böyle olayların yaşanması da çok normal; okullarda akran zorbalığı, ırkçılık, küfür, karı-kız mevzuları dönüyor, 1 tane öğretmen müdahale etmiyor veya müdür. Çocuk da kendi adaletini kendi sağlama kafasına girip böyle yola başvuruyor. Haklı yapmaz ama devletin kimseyi kimseye ezdirmeme ve her önlemi alma zorunluluğu var.

Yanlış mı biliyorum yoksa bu olaylara rağmen hiçbir önlem alınmıyor mu hala?

Polise ihbar veriyorsun bak burada şöyle şöyle olaylar var diye 1 saat sonra geliyorlar. Daha geçen sene polis çağırmak durumunda kaldım dışarıda bizim eski ev tam okul bahçesine fix sıfıra sıfır yani arada incecik yol var sonra okul bahçesi var. Gece 2 civarı kavga çıktı orada 10 kişi birbirlerine dalıyorlardı en son silah patlama sesi duydum bir yerden çağırdım polisi. 1.5 saat sonra geldiler adamlar. Geldiklerini gördüm arabadan inip ellerini sağa sola çıkarıp ee burada bir şey yok ki diyip gitti adamlar.

Ancak İstanbul Ümraniye'de yapılan konohafestte nasıl girdiklerini gördük. Adamlar anime kızı dövüyor. Var mı bildiğiniz türbanlı çarşaflı anime kızı onları giyelim bari de dokunmasınlar.

Yanlış mı biliyorum yoksa bu olaylara rağmen hiçbir önlem alınmıyor mu hala?
Ne önlem alınacak, canının değeri mi var artık?

Yine size 1 saat sonra gelmişler hocam, pompalıyla ateş etmişlerdi. Aradık gelmediler. Birkaç kez yaşandı bu durum.

Ölen ve yaralanan öğrencilerin ailelerine sabır diliyorum, bu saldırıların daha artacağını düşünüyorum.

Bakanımızdan daha iyi mi bileceğiz. Şu endama bak, en çok bakanım bilir! Okul önünde olunca okul saldırısı olmuyormuş.
E ne güzel, okulun 5m önünde bomba ile patlatsan okul saldırısı yapmıyorsun normal bir saldırı oluyor. Yahudi aklı buna da bir çözüm buldu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…