Bir oyun kendini nasıl daha fazla batırabilir, alın örnek! PUBG

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    oyun pubg
Ve ek olarak @1589

Bu kadar iyi movement'i olan tek oyun Apex herhalde. İzleyin bakın. Silahların ve karakterin akıcılığı mükemmel.
Şunu hiç gerçekçi bulmuyorum. Hızlı akan bir oyun onu biliyorum ama birazcık gerçekçilik yansıtmamışlar oraya.

Şunu hiç gerçekçi bulmuyorum. Hızlı akan bir oyun onu biliyorum ama birazcık gerçekçilik yansıtmamışlar oraya.
Haklısınız hocam. Ama gerçekçilik arayan adam zaten Insurgency veya Tarkov oynuyor. Bu biraz zevk işi. Kimi gerçekçi seviyor kimisi hızlı aksiyon. Bunların 2'si de PUBG'de yok ama : D.

Haklısınız hocam. Ama gerçekçilik arayan adam zaten Insurgency veya Tarkov oynuyor. Bu biraz zevk işi. Kimi gerçekçi seviyor kimisi hızlı aksiyon. Bunların 2'si de PUBG'de yok ama : D.
Evet öyle ama ben nedense Warzone'a ısınamadım hiç.

Son 10 yılın en balon oyunuydu yıllar önce gazı söndüğü gibi yamuldu.

Aman tanrım PUBG Mobile bozulmasın.

Bir yenilik gerekiyordu.

İlk önce bug ve optimizasyon sorunlarıno düzeltsinler sonra böyle abuk sabuk şeylerle uğraşsınlar RX 6650 XT ile oynuyorum em düşükte olmasına rağmen aşırı kasıyor.

Aman tanrım PUBG Mobile bozulmasın.
Hocam çoktan bozuldu bile.

Zamanında almak için AK-47 Point Disarray'imi satmıştım. 10 saat oynamamışımdır.

PUBG bana göre fazla overrated bir oyundu. Saçma sapan şeylerle gündeme gelmeye çalışıyorlar, benim sevmediğim bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…