Ve ek olarak @1589
Bu kadar iyi movement'i olan tek oyun Apex herhalde. İzleyin bakın. Silahların ve karakterin akıcılığı mükemmel.
Şunu hiç gerçekçi bulmuyorum. Hızlı akan bir oyun onu biliyorum ama birazcık gerçekçilik yansıtmamışlar oraya.
Ve ek olarak @1589
Bu kadar iyi movement'i olan tek oyun Apex herhalde. İzleyin bakın. Silahların ve karakterin akıcılığı mükemmel.
Haklısınız hocam. Ama gerçekçilik arayan adam zaten Insurgency veya Tarkov oynuyor. Bu biraz zevk işi. Kimi gerçekçi seviyor kimisi hızlı aksiyon. Bunların 2'si de PUBG'de yok ama : D.Şunu hiç gerçekçi bulmuyorum. Hızlı akan bir oyun onu biliyorum ama birazcık gerçekçilik yansıtmamışlar oraya.
Evet öyle ama ben nedense Warzone'a ısınamadım hiç.Haklısınız hocam. Ama gerçekçilik arayan adam zaten Insurgency veya Tarkov oynuyor. Bu biraz zevk işi. Kimi gerçekçi seviyor kimisi hızlı aksiyon. Bunların 2'si de PUBG'de yok ama : D.
Oyunu fortnite'a çevirmeye çalışıyorlar galiba, eğer oyun yol yıkıp ev yıkmaktan geç, fortnite gibi aşırı saçma build mantığı gelirse bu oyunun bitişi o an demektir. Evlerin yıkılması ve deformasyon mükemmel şeyler, ama yol inşa etmek niye?
![]()
PUBG: Battlegrounds, Unreal Engine 5'e Geçiyor
Bu yıl baştan aşağı yenilenecek olan PUBG: Battlegrounds, Unreal Engine 5'e geçiyor.www.webtekno.com
![]()
Oyunu Fortnite'a çevirmeye çalışıyorlar galiba, eğer oyun yol yıkıp ev yıkmaktan geç, Fortnite gibi aşırı saçma Build mantığı gelirse bu oyunun bitişi o an demektir. Evlerin yıkılması ve deformasyon mükemmel şeyler, ama yol inşa etmek niye?
![]()
Bu yıl baştan aşağı yenilenecek olan PUBG: Battlegrounds, Unreal Engine 5'e geçiyor.www.webtekno.com
![]()
Oyunu Fortnite'a çevirmeye çalışıyorlar galiba, eğer oyun yol yıkıp ev yıkmaktan geç, Fortnite gibi aşırı saçma Build mantığı gelirse bu oyunun bitişi o an demektir. Evlerin yıkılması ve deformasyon mükemmel şeyler, ama yol inşa etmek niye?
![]()
![]()
Hocam çoktan bozuldu bile.