Hocam ben son kullanıcıyım. Xbox logolu kulaklıklara neden para ödeyeyim ki? Elimdeki kulaklığı Bluetooth'ya da Wireless dongle ile bağlamak var iken. Rakibi aynı özelliği sunabiliyor bu kolaylığı sağlayabiliyor.

Zaten oyun için üretilen yeni kulaklıkların çoğu çift bağlantı, ASUS ROG GO bile telefon falan için 2.4 GHz Type-C ile geliyor :D. Ayrıca Bluetooth'da en büyük sorun kalite artıkça gecikmenin artışı, Bluetooth aşırı gecikmeli bir şey bir de buna konsolla olan mesafen gelince ses kalitesi kötü ve gecikmeli olan bir protokol hiç mantıklı değil. Ayrıca el konsolları da dahil çoğu cihaz Bluetooth bağlantı özürlüsü, uyku modundan çıkıp ayarlara girip her seferinde tekrar bağlanmaktan ekranı yumruklayasım geliyor :D

Hocam USB portuna kulaklık dongle'ini taktığımda cihaz hiçbir şekilde algılamamakta. Xbox logolu kulaklıklar dongle ile çalışmakta sizin bahsettiğiniz kulaklıklar.

Zaten oyun için üretilen yeni kulaklıkların çoğu çift bağlantı, ASUS ROG GO bile telefon falan için 2.4 GHz Type-C ile geliyor :D. Ayrıca Bluetooth'da en büyük sorun kalite artıkça gecikmenin artışı, Bluetooth aşırı gecikmeli bir şey bir de buna konsolla olan mesafen gelince ses kalitesi kötü ve gecikmeli olan bir protokol hiç mantıklı değil. Ayrıca el konsolları da dahil çoğu cihaz Bluetooth bağlantı özürlüsü, uyku modundan çıkıp ayarlara girip her seferinde tekrar bağlanmaktan ekranı yumruklayasım geliyor :D
Katılmıyorum. Hocam Bakın Bluetooth versiyonları 5.0 ve üzeri cihazlar kullandım hem kulaklık hemde telefon, bilgisayar vs vs. Yani gecikme hissedilmeyecek kadar az. Ultra profesyonel stüdyo kalitesinde de ses beklemiyorum ben zaten ama hiç olmamasından iyidir. Rakibi (PS5) Bluetooth sunabiliyor. Neden Xbox hem kendi teknolojisini hemde Bluetooth'u aynı anda sunamasın?

Son düzenleme:
Stabil ve DLSS falan olmaksızın 4K 60FPS, harici donanım desteği, depolama artırılabilir olması(Xbox için söylüyorum.)

Konsola ve oyuna para verdikten sonra, oyunu online oynayabilmek için ek ücret vermediğim bir sistem isterim. Remake ya da Remastered değil, yeni oyunlar beklerim. Bölgesel fiyatlandırma isterim. Sadece "konsoldan ne beklersin?" diye sorarsanız da sabit FPS ve sessizlik beklerim.

Farklı bir gamepadin uyumluluğu olmasını isterim. (Xbox kolunun Playstation koluna uyumlu olsun demiyorum) Karşıt olmasalar da farklı firmalar daha uygun fiyatlı yapsın satsın olsun isterim ya da şöyle bir şey olabilir telefona sanal gamepad özelliği getirmesini isterim.