ilNemis 2

Başarılı
Merhaba,
Profesyonel olarak kullandığım bir Instagram hesabım var ama ne yazık ki belirli günler ve haftalar hesabı gibi. Açıkçası danışan/hasta portföyümü de genişletmeye çalışıyorum o yüzden yapay zekadansa gerçekten insanlara sormak daha mantıklı geldi:
  1. Siz eğer Instagram üzerinden bir psikoloğu takip edecek olsanız ne gibi içerikleri dolayısıyla takip ederdiniz?
  2. Bir psikolog arayşında olsanız ne tarzda bir gönderisi sizi o kişiden randevu almaya iter?

Ben daha çok ana konusu mindfulness dedikleri ve Türkçesi farkındalık olan içerikleri üreten psikologları takip ediyorum. Bilinçli farkındalığımı geliştirmek açısından o içerikleri okumak iyi hissettiriyor.

Birinci sorunuza cevap verecek olursam. Sarışın olması, Belirgin hatlar ve dikkat dağıtmayan sade estetiğinin olması... ikinci sorunuza gelecek olursak; Kesinlikle 4K çözünürlükte, stüdyo ışığı altında çekilmiş ve cilt gözenekleri tamamen filtrelenmiş bir yakın çekim videosu. Eğer fondaki pastel tonlar ceketinin rengiyle kusursuz bir uyum içindeyse ve göz teması bir an bile bozulmuyorsa, ''İşte ruhumu teslim edebileceğim o estetik derinlik!'' der, anında randevu butonuna tıklarım.

Birinci sorunuza cevap verecek olursam. Sarışın olması, Belirgin hatlar ve dikkat dağıtmayan sade estetiğinin olması... ikinci sorunuza gelecek olursak; Kesinlikle 4K çözünürlükte, stüdyo ışığı altında çekilmiş ve cilt gözenekleri tamamen filtrelenmiş bir yakın çekim videosu. Eğer fondaki pastel tonlar ceketinin rengiyle kusursuz bir uyum içindeyse ve göz teması bir an bile bozulmuyorsa, ''İşte ruhumu teslim edebileceğim o estetik derinlik!'' der, anında randevu butonuna tıklarım.
Benle mi dalga geçiyorsunuz yoksa instagramdaki psikologlar ile mi anlayamadım ama benim sorum oldukça samimiydi.